Exclusiv. La antrenamente cu Andreea Mitu, inaintea Wimbledon 2015. "Agresiv, tare si pe linie!"

Andreea Mitu, 70 WTA, va lua startul la Wimbledon in cel de-al treilea turneu de grand slam din cariera sa in care va evolua pe tabloul principal. Andreea Mitu a efectuat unul dintre ultimele sale antrenamente de dinaintea Wimbledon pe terenurile de hard de la Centrul Național al Tensului, din București, in prezența Romaniei libere. Alături de antrenorul său Adrian Marcu și unul din sparring partneri, Manuel Nicolae, jucătoarea și-a exersat unele dintre cele mai importante lovituri, care, speră ea să-i aducă puncte caștigătoare in bătălia de pe iarba de la "All England Lawn Tennis". Vezi in GALERIA FOTO de mai sus imagini de la antrenamentele Andreei Mitu "Mă simt in formă inainte de Wimbledon. Cu siguranță avem amintiri de la fiecare turneu, dar cea de la Wimbledon, de anul trecut, va rămane specială."

acum 104 luni (23 Jun 2015)

Andreea Mitu, 70 WTA, va lua startul la Wimbledon in cel de-al treilea turneu de grand slam din cariera sa in care va evolua pe tabloul principal. Romanca este tot mai aproape de o bornă importantă, top 50 WTA, insă totul a inceput chiar la Wimbledon, in urmă cu un an de zile.

Andreea Mitu a efectuat unul dintre ultimele sale antrenamente de dinaintea Wimbledon pe terenurile de hard de la Centrul Național al Tensului, din București, in prezența Romaniei libere. Alături de antrenorul său Adrian Marcu și unul din sparring partneri, Manuel Nicolae, jucătoarea și-a exersat unele dintre cele mai importante lovituri, care, speră ea să-i aducă puncte caștigătoare in bătălia de pe iarba de la "All England Lawn Tennis".

Vezi in GALERIA FOTO de mai sus imagini de la antrenamentele Andreei Mitu

"Mă simt in formă inainte de Wimbledon. In perioada asta de pregătire am lucrat foarte mult la serviciu. Poate multă lume se intreabă de ce nu am jucat mai mult pe iarbă sau la alte turnee. Am decis să fac o perioadă de pregătire, să fac acumulări, pentru că sezonul este foarte lung. M-am ferit și de accidentări, pentru că iarba nu e o suprafață tocmai liniștită. Poate mă simt puțin obosită, dar am acumulat foarte mult și sper să se vadă in curand", a spus Andreea pentru Romania liberă, după ce a incheiat prima sesiune de antrenamente a zilei.

Jucătoarea clasată pe locul 70 mondial a incheiat un an de la momentul in care cariera sa a primit un imbold neașteptat. In 2014 mergea cu ganduri negre la Wimbledon, luand in calcul chiar și o retragere temporară din circuit. A reușit insă să ajungă, in premieră, in primul tur al unui grand slam, după ce a trecut de calificări, iar cariera sa a căpătat noi perspective. Mi-a apărut acum 2-3 zile și era o poză de la Wimbledon de cand jucam in calificări. De altfel acesta a fost și obiectivul incă de la finalul anului trecut." Americanii trag semnal... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro