EXCLUSIV Johan Kobborg, mesaj impresionant despre "cei mai frumosi ani" ai vietii sale

EXCLUSIV Johan Kobborg, mesaj impresionant despre

Postarea, distribuita exclusiv prietenilor lui Johann, a fost o surpriza chiar si pentru cei mai apropiati de danezul care-a adus atata stralucire, timp de peste doi ani, prafuitei Opere de pe Dambovita (doar cateva zeci de metri o despart de des-ridiculizatul rausor care traverseaza Capitala).

acum 32 luni (7 Dec 2016)

Postarea, distribuita exclusiv prietenilor lui Johann, a fost o surpriza chiar si pentru cei mai apropiati de danezul care-a adus atata stralucire, timp de peste doi ani, prafuitei Opere de pe Dambovita (doar cateva zeci de metri o despart de des-ridiculizatul rausor care traverseaza Capitala). Nimeni nu se mai astepta ca Johan Kobborg sa reactioneze, si inca intr-un mod atat de frumos, adresandu-se celor alaturi de care a muncit si a avut momente frumoase, nu celor care au concurat, ca intr-o spirala a absurdului si a luptei contra propriului interes, la debarcarea sa. In Opera condusa acum cu mana de fier de Beatrice Rancea, aceasta aniversare nu a fost nici macar pomenita, dar sa mai fie si sarbatorita.

"Cu exact trei ani in urma, in aceasta zi, am acceptat un post care s-a dovedit a fi inceputul celor mai frumosi ani ai vietii mele", isi incepe Johan Kobborg postarea din aceasta dupa-amiaza, dupa care continua, plin de emotie:

"A fost sursa unor schimbari profunde de viata, chiar daca, s-ar putea spune, n-am apucat sa terminam ceea ce incepusem, sau sa mergem impreuna atat de departe pe cat intentionam. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro