EXCLUSIV Inundatiile, vazute din Parlament: "Cand ploua un pic mai mult o iau muntii la plimbare"

EXCLUSIV Inundatiile, vazute din Parlament:

"Cand ploua un pic mai mult in judetul Hunedoara o iau drumurile, o iau muntii la plimbare pe drumurile judete, torentele se revarsa peste culturi si fac prapad, vaile dau navala in casa oamenilor si din motivul acesta, pentru ca s-a intamplat in Hunedoara in luna care tocmai trece, am facut o documentare ale carei concluzii vreau sa le impartasesc cu dumneavoastra", le-a spus Carmen Harau colegilor ei.

acum 59 luni (28 Jun 2016)

Carmen Harau, deputat liberal de Hunedoara, le-a atras atentia colegilor sai deputati ca nu exista nici macar un demers local de educare in sensul asigurarii gospodariilor si niciun plan sistematic de prevenire a acestor probleme in judetul sau.

"Cand ploua un pic mai mult in judetul Hunedoara o iau drumurile, o iau muntii la plimbare pe drumurile judete, torentele se revarsa peste culturi si fac prapad, vaile dau navala in casa oamenilor si din motivul acesta, pentru ca s-a intamplat in Hunedoara in luna care tocmai trece, am facut o documentare ale carei concluzii vreau sa le impartasesc cu dumneavoastra", le-a spus Carmen Harau colegilor ei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro