EXCLUSIV. INTERCEPTARI. Seful Anticoruptiei din Politia Prahova era sluga evazionistilor. Ii aranja pe politistii corecti, ii ameninta pe martori, facea comert

BARBAT - Ei, mai m-ascund si eu ca… (rade - n.n.) ISPAS CONSTANTIN - De ce… De ce, de ce sunteti asa obscur? Convorbirea telefonica care a avut loc in data de 05.11.2014, orele 15:30:17, de la postul telefonic 0722----, utilizat de ISPAS CONSTANTIN, care apeleaza postul telefonic 0765----, utilizat de LEONTE GHEORGHE, avand urmatorul continut: LEONTE GHEORGHE nu raspunde desi ISPAS CONSTANTIN incearca sa ia legatura cu acesta lasand telefonul sa sune 33 secunde. LEONTE GHEORGHE nu raspunde desi ISPAS CONSTANTIN incearca sa ia legatura cu acesta lasand telefonul sa sune 19 secunde Convorbirea telefonica care a avut loc in data de 10.11.2014, orele 14:41:00, de la postul telefonic 0722 338 636, utilizat de ISPAS CONSTANTIN care apeleaza postul telefonic 0765 242 336, utilizat de LEONTE GHEORGHE. Toate aceste mijloace de proba, conduc la concluzia ca, in perioada februarie 2012 - august 2014, in calitate de sef al Serviciului Judetean Anticoruptie Prahova, din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, Ispas Constantin - ofiter de politie cu gradul profesional de comisar sef, ajutat de Radulescu Ionut Adrian, atunci in calitate de ofiter in cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Prahova, din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, ofiter de politie cu gradul profesional de comisar sef a primit in mod repetat, foloase materiale, direct de la Leonte Margareta si Leonte Gheorghe, precum si indirect, prin furnizarea unor marfuri de catre S.C. Faptele de comert rezulta in mod explicit din discutia purtata in data de 12.12.2014, la ora 16:28:00, cand ISPAS CONSTANTIN, aflat la postul telefonic 0722 ----, a fost apelat de o DOAMNA, de la postul telefonic 0736----, persoana care ii spune acestuia " Am dus laptele la Ploiesti" si din cea avuta in data de 15.12.2014, la ora 15:51:19, cand ISPAS CONSTANTIN a fost apelat de o DOAMNA de la postul telefonic 0765----, si care i se adreseaza celui in cauza "Nu veniti sa va dau banii?".

acum 73 luni (19 Aug 2015)

Seful Anticoruptiei din Politia Prahova, Ispas Constantin, adjunctul IPJ Prahova ( fost ofiter anticoruptie), Adrian Radulescu, precum si ofiterul de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Emanuel Saghel faceau legea in judetul Prahova ca adevarati capi ai mafiei.

Aceste fapte ar rezulta din monitarizarea lor, din declaratiile martorilor, din probele materiale ridicate la perchezitiile DNA de ieri de la domiciliile si de la birourile lor de la Politie, ca si de la sediile firmelor implicate.

Instanta de judecata a decis arestarea preventiva a lui Ispas Constantin si punerea sub control judiciar a lui Emanuel Saghel.

Romania libera reda cateva fragmente din interceptari

Convorbiri dintre seful DGA Prahova, Ispas Constantin, si membrii familiei Leonte carora seful anticoruptiei prahovene le proteja afacerile nelegale.

In ziua de 24-01-2015, la ora 19:15:54, ISPAS CONSTANTIN, de la postul telefonic 0722..... Brazi, sat Brazii de Sus, str.Violetelor----, jud.Prahova, este contactat de un barbat aflat la postul telefonic 076...

Seful DGA Ispas i se adreseaza barbatului (care raspunde la telefonul lui Leonte Margareta) reverentios, chiar slugarnic, cu apelativul " Domnule comisar")

BARBAT - Sa traiti!

ISPAS CONSTANTIN - Sa traiti!

ISPAS CONSTANTIN - Sa traiti!

ISPAS CONSTANTIN - Va zapaciti peste tot.

ISPAS CONSTANTIN - Ia vedeti daca ala micu’, grasul ala mic al lui Geolgau, ala micu’.

ISPAS CONSTANTIN - Ala micu’, micu’, micu’.

ISPAS CONSTANTIN - Vrea sa vina la mine aci.

BARBAT - Pai, eu sunt acuma aici si maine dimineata ma duc la… trimit baiatul ala de la bar, il trimit la el.

ISPAS CONSTANTIN - Asa!

BARBAT - Si maine cand plec de aici va sun.

ISPAS CONSTANTIN - Saptamana trecuta v-am cautat peste tot si nu am dat de dumneavoastra deloc.

BARBAT - Ei, mai m-ascund si eu ca… (rade ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro