EXCLUSIV Hollande il scoate pe Putin din IZOLARE. Uitand de Crimeea, Occidentul a legitimat RAPTUL teritorial ca drept al celui mai puternic

EXCLUSIV Hollande il scoate pe Putin din IZOLARE. Uitand de Crimeea, Occidentul a legitimat RAPTUL teritorial ca drept al celui mai puternic

Martea trecuta, avioane de vanatoare rusesti Su-24, (aparent neinarmate) au trecut razant (mai putin de 25 de metri) pe deasupra distrugatorului american purtator de rachete Donald Cook, aflat in Marea Baltica, in apele internationale, la 70 de kilometri de baza rusa de la Kaliningrad.

acum 81 luni (20 Apr 2016)

Prima reuniune a Consiliului NATO - Rusia se tine miercuri, 20 aprilie, la Bruxelles, dupa un inghet de doi ani. Astazi, desi situatia a ramas la fel de tensionata la granitele Ucrainei, desi Peninsula Crimeea se afla tot sub ocupatie rusa, NATO a apreciat ca este oportun sa intinda o mana Moscovei.

Martea trecuta, avioane de vanatoare rusesti Su-24, (aparent neinarmate) au trecut razant (mai putin de 25 de metri) pe deasupra distrugatorului american purtator de rachete Donald Cook, aflat in Marea Baltica, in apele internationale, la 70 de kilometri de baza rusa de la Kaliningrad. Secretarul de stat american John Kerry a declarat ca nava americana avea dreptul sa doboare avioanele ruse, in vreme ce Ministrul Apararii de la Moscova a afirmat ca aparatele sale au efectuat un simplu test de zbor.

Dupa doar doua zile, joia trecuta, un aparat Su-27 s-a apropiat in mod periculos (la mai putin de 15 metri) de un avion american de spionaj RC-135U, in spatiul aerian international de deasupra Marii Baltice.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro