EXCLUSIV EVZ. Sex in toaleta Liceului Francez intre doi elevi de-a VIII-a

EXCLUSIV EVZ. Sex in toaleta Liceului Francez intre doi elevi de-a VIII-a

Daca se intampla si in astfel de scoli de prestigiu, ce s-o petrece in liceele de stat?! Nu de putine ori vedem stiri despre debandada care se intampla in scolile romanesti, de la batai intre elevi si profesori, pana la scandaluri sexuale cu adolescenti dezinhibati care se filmeaza in ipostaze extrem de indecente.

acum 54 luni (12 Feb 2015)

Daca se intampla si in astfel de scoli de prestigiu, ce s-o petrece in liceele de stat?!

Nu de putine ori vedem stiri despre debandada care se intampla in scolile romanesti, de la batai intre elevi si profesori, pana la scandaluri sexuale cu adolescenti dezinhibati care se filmeaza in ipostaze extrem de indecente. Astfel de comportamente se petrec, aproape de fiecare data (sau cel putin asa stiam pana in prezent), in institutii de invatamant care nu sunt foarte bine cotate si cu serioase probleme de organizare. S-a intamplat cu doi elevi de clasa a VIII-a la Scola franceza "Anna de Noailles" din Bucuresti.

Conducerea nu vorbeste, dar nici nu neaga

Potrivit surselor noastre, care ne-au dezvaluit acest incident extrem de grav, "distractia" dintre cei doi copii a plecat de la un joc pervers, in care baiatul a reusit sa convinga o fata, in urma unui pariu pe tema notei la o teza, sa intretina relatii sexuale cu el. Incindentul s-a petrecut inainte de mini-vacanta, iar la cateva minute dupa ce au fost prinsi de administrator, copiii au fost dusi la director. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro