EXCLUSIV Epopeea taximetristului "pistolar": dat afara de Speed Taxi, angajat la D'Artex si iarasi dat afara

EXCLUSIV Epopeea taximetristului

Gabrielei Firea: Toleranta zero fata de astfel de fapte Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, imediat dupa incidentul de la Otopeni, ca Primaria Capitalei are toleranta zero fata de taximetristii care se abat de la legea taximetriei. Asa cum am mai spus, toti trebuie sa respecte regulile stabilite in favoarea clientilor, iar astfel de incidente nu fac altceva decat sa confirme faptul ca este imperios necesar ca normele care reglementeaza activitatea de taxi in Capitala sa fie implementate cat mai rapid, sa fie cat mai clare si sa prevada sanctiuni cat mai drastice pentru astfel de comportamente", a declarat primarul general, Gabriela Firea.

acum 33 luni (9 Feb 2018)

Daca pana acum patronilor firmelor de taximetrie le pasa prea putin pe cine angajeaza, in urma mediatizarii scandalurilor in care au fost implicati taximetristii, acestia evita sa mai colaboreze cu "baietii rai".

Dupa ce a scapat de soferul agresiv, clientul a sunat imediat la Speed Taxi, compania cu care colabora soferul.

"A incetat contractul de colaborare cu noi si facem toate demersurile sa ii fie suspendat atestatul de taxi pentru a nu mai putea lucra - cel putin in acest domeniu - vreodata. Este absolut de neacceptat un astfel de pericol public! Va dati seama ca la angajare nu a specificat de asemenea veleitati de ", au precizat reprezentantii Speed Taxi.

Obligat sa demisioneze

Cu toate acestea, la nicio saptamana de la incident, taximetristul Valentin Daniel Popescu si-a gasit de lucru, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. El a fost angajat de catre dispeceratul D'Aartex, primind indicativul 65, autorizatia de transport nr.

Faptul ca taximetristul si-a putut relua activitatea atat de repede, in ciuda scandalului in care a fost implicat, arata ca nici Primaria Capitalei, nici dispecerate nu au o modalitatea clara de a verifica soferii. Dupa ce sefii D'Artex au aflat cu cine au de-a face si temandu-se sa nu li se asocieze imaginea cu taximetristul-pistolar, l-au pus pe liber. Am purtat cu el o discutie, i-am pus in vedere ca pana nu i se lamureste situatia nu poate sa colaboreze cu noi.

Gabrielei Firea: Toleranta zero fata de astfel de fapte

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, imediat dupa incidentul de la Otopeni, ca Primaria Capitalei are toleranta zero fata de taximetristii care se abat de la legea taximetriei.

"Avem toleranta zero fata de astfel de fapte si amintesc atat taximetristilor, cat si patronilor firmelor de taxi ca sunt direct raspunzatori pentru astfel de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro