EXCLUSIV Drama tinerei insarcinate lovite pe trecerea de pietoni de un sofer beat. "Ne-au dat afara din spital, ne-au aruncat in strada"

EXCLUSIV Drama tinerei insarcinate lovite pe trecerea de pietoni de un sofer beat.

Aflat acum la o clinica din Israel, la capataiul Iuliei, barbatul ne-a dezvaluit aspecte cutremuratoare legate de sistemul sanitar romanesc In mai 2015, pe o "zebra" din Cristian, un sofer beat a lovit-o in plin pe Iulia (28 de ani), omorandu- i fatul de opt luni pe care-l purta in pantece, iar pe ea nenorocind-o pe viata.

acum 60 luni (20 Apr 2016)

Luna viitoare se implineste un an de cand paramedicul SMURD Laurentiu Ganea - din localitatea Cristian (Brasov) - lupta sa schimbe destinul crunt al iubitei sale sotii. Aflat acum la o clinica din Israel, la capataiul Iuliei, barbatul ne-a dezvaluit aspecte cutremuratoare legate de sistemul sanitar romanesc

In mai 2015, pe o "zebra" din Cristian, un sofer beat a lovit-o in plin pe Iulia (28 de ani), omorandu- i fatul de opt luni pe care-l purta in pantece, iar pe ea nenorocind-o pe viata. De atunci, sotul Laurentiu a fost nelipsit de langa patul ei de suferinta si, ajutat de rude, prieteni, dar si de multi romani inimosi, a strans bani pentru a-i oferi Iuliei un tratament in strainatate. "Dupa un an intreg in care am batut spitalele de la noi, acum, cand am ajuns cu ea in Israel, pot spune ca am si mai mare incredere ca poate fi recuperata.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro