EXCLUSIV. Dovada care demonteaza minciuna KPMG. Arhiva Astra Asigurari a fost stocata in 2015 la firma al carei depozit a ars zilele trecute!

Informatia publicata in exclusivitate de Romania libera, potrivit careia arhiva Astra ar putea fi afectata de incendiul izbucnit vineri in localitatea Darasti din judetul Ilfov, a fost contestata vehement de reprezentantii KPMG, lichidatorul judiciar al fostei companii romanesti de asigurari. Cea de-a doua parte a comunicatului KPMG face referire la situatia prezenta: "Fondul arhivistic al debitoarei nu se afla depozitat in locatia din Darasti, judetul Ilfov si nu a fost afectata sub nicio forma de evenimentele survenite in data de 26 mai 2017 la depozitele de arhiva de la locatia mentionata".

acum 66 luni (30 May 2017)

Informatia publicata in exclusivitate de Romania libera, potrivit careia arhiva Astra ar putea fi afectata de incendiul izbucnit vineri in localitatea Darasti din judetul Ilfov, a fost contestata vehement de reprezentantii KPMG, lichidatorul judiciar al fostei companii romanesti de asigurari.

Acestia au dat publicitatii un comunicat in care sustin ca "Astra nu a avut si nu are incheiat un contract de prestari servicii arhivistice cu Societatea Global Archive Management (GAM)". In finalul mesajului transmis de directorul de vanzari de la Astra, Marian Vasilescu, li se indica sefilor de sucursale chiar si adresa firmei respective (Soseaua Magurele, Darasti, 10), ba chiar li se punea la dispozitie o harta cu locatia depozitului unde trebuie sa se prezinte cu documentele.

Cea de-a doua parte a comunicatului KPMG face referire la situatia prezenta: "Fondul arhivistic al debitoarei nu se afla depozitat in locatia din Darasti, judetul Ilfov si nu a fost afectata sub nicio forma de evenimentele survenite in data de 26 mai 2017 la depozitele de arhiva de la locatia mentionata". Citeste si: Arhiva Astra Asigurari, posibil distrusa de incendiul din Darasti. Incendiul a avut loc chiar in momentul in care familia Adamescu depune probele la Washington, in procesul intentat statului roman

Contactata de Romania libera, Speranta Munteanu de la KPMG a declarat ca arhiva Astra ar fi depozitata in alta parte, fara sa precizeze insa exact unde. Arhiva Astra este in siguranta si din comunicatul nostru reiese clar ca nu era la Global Archive Management, ci a fost depusa de catre ArchivIT la Arhivele Nationale, prin hotararea Consiliului creditorilor din 19 august 2016". Romania libera a solicitat KPMG sa dea publicitatii procesul verbal de predare-primire a arhivei Astra catre firma mentionata, dar pana la ora publicarii acestui text nu am primit niciun raspuns. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro