EXCLUSIV DOCUMENT. Cum l-a turnat la Parchet ministrul Apararii Corneliu Dobritoiu pe predecesorul sau Gabriel Oprea

EXCLUSIV DOCUMENT. Cum l-a turnat la Parchet ministrul Apararii Corneliu Dobritoiu pe predecesorul sau Gabriel Oprea

Desi depusa la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit surselor Evenimentului zilei, plangerea este acum pe rolul Sectiei Militare a DNA, la procurorul Mihai Gheorghe. Dar de ce il acuza Dobritoiu, de fapt Ministerul Apararii prin conducatorul sau de la acea vreme, pe ministrul Oprea?

acum 98 luni (13 May 2016)

Corneliu Dobritoiu a fost ministrul Apararii intre intre 7 mai si 22 decembrie 2012. El a preluat fotoliul pe care pana atunci statuse, intre 23 decembrie 2009 si 7 mai 2012, Gabriel Oprea. Dar, unele dintre cele ale lui Gabriel Oprea au fost pricinuite chiar de colegul sau de USL Corneliu Dobritoiu. Acesta a facut in decembrie 2012, cu putin inainte sa paraseasca inalta demnitate de ministru al Apararii, o foarte bine documentata plangere penala pe numele lui Gabriel Oprea. Ca de la ministru al Apararii la fost ministru al Apararii.

Desi depusa la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit surselor Evenimentului zilei, plangerea este acum pe rolul Sectiei Militare a DNA, la procurorul Mihai Gheorghe.

Dar de ce il acuza Dobritoiu, de fapt Ministerul Apararii prin conducatorul sau de la acea vreme, pe ministrul Oprea?

Doar de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals si uz de fals.

+Gheorghe Nichita a avut un SOC in sala de judecata.

+Exista suspiciuni rezonabile pentru implicatiile penale ale frumoasei povesti de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro