EXCLUSIV Dan Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare. Solicitarea vine dupa "executia" judecatoarei Camelia Bogdan

EXCLUSIV Dan Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare. Solicitarea vine dupa

La randul ei judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti, presedintele completului care a decis condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul "Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare", a cerut Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa-i apere reputatia profesionala. In cererea depusa la CSM, Camelia Bogdan a arata ca nu a fost in niciun conflict de interese, si ca banii pe care i-ar fi primit nu proveneau de la Ministerul Agriculturii, ci dintr-un imprumut contractat de Statul Roman, prin Ministerul Finantelor, cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare. Magistratii au decis ca cei implicati in acest caz sa plateasca prejudiciul de aproape 60 de milioane de euro si confiscarea imobilelor unde functioneaza Grivco si Antena 3.

acum 91 luni (1 Mar 2016)

Omul de afaceri are calitatea in acest dosar de contestator-condamnat. Procesul deschis de Dan Voiculescu vine in contextul in care postul Antena 3 a dus o campanie de presa impotriva judecatoarei Camelia Bogdan.

Insa cu doar cateva zile inainte ca Voiculescu sa depuna contestatia in anulare, intr-o emisiune la Antena 3, Mugur Ciuvica a acuzat-o pe judecatoarea Camelia Bogdan ca a participat la un seminar sustinut de APIA - aflata in subordinea Ministerului Agriculturii. Pentru participarea sa, judecatoarea a primit 10.000 de lei, bani care erau consemnati public in declaratia de avere.

Ciuvica: "Are o afectiune psihica"

Ciuvica arata ca judecatoarea nu ar fi fost impartiala, in contextul in care Ministerul Agriculturii era parte vatamata in dosarul ICA.

De asemenea, Mugur Ciuvica s-a aratat indignat si in legatura cu faptul ca magistratul ar fi participat la alte seminarii, dand de inteles ca trebuia sa fie si la serviciu. A primit doar de la Ministerul Agriculturii", a spus Ciuvica, la Antena 3.

Dezvaluirea lui Mugur CIuvica a fost difuzata repetat la Sinteza Zilei si comentata de diversi invitati din platou. Ea a fost preluata de Jurnalul National, dar si de alte site-uri afiliate trustului Intact. Astfel ca, pe 11 februarie, Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu in cazul judecatoarei Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti.

La randul ei judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti, presedintele completului care a decis condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul "Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare", a cerut Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) sa-i apere reputatia profesionala.

In cererea depusa la CSM, Camelia Bogdan a arata ca nu a fost in niciun conflict de interese, si ca banii pe care i-ar fi primit nu proveneau de la Ministerul Agriculturii, ci dintr-un imprumut contractat de Statul Roman, prin Ministerul Finantelor, cu Banca Internationala pentru ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro