EXCLUSIV Cum SE LAUDA Ana Costea in 8 pagini! Ce zice FOSTUL MINISTRU al Muncii ca a "realizat" si ce-a facut de fapt

EXCLUSIV Cum SE LAUDA Ana Costea in 8 pagini! Ce zice FOSTUL MINISTRU al Muncii ca a

Cititi pe premium.evz.ro ce proiecte a lasat "in curs de finalizare" si ce-a finalizat cu adevarat Continuarea pe premium.evz.ro Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate.

acum 99 luni (20 Apr 2016)

Intr-un comunicat trimis dupa ce premierul Dacian Ciolos i-a numit inlocuitorul, iar presedintele Klaus Iohannis l-a acceptat, ministrul demisionar al Muncii, Ana Costea, se lauda, sub semnatura Biroului de Presa al institutiei pe care a condus-o, cu "obiectivele asumate in decembrie 2015 si stadiul realizarii lor". Trei sferturi sunt "in lucru", iar din restul, cea mai mare parte sunt initiate si finalizate de ANOFM.

Sub denumirea pompoasa de "Plan general de actiuni sectoriale pentru anul 2016", fostul ministru tehnocrat isi insira, in "doar" 8 pagini, "realizarile". Cele mai multe din acestea sunt, insa, la stadiul de idee in lucru, nicidecum terminate si nici nu se stie daca actualul ministru al Muncii isi va mai bate capul cu ele.

Cititi pe premium.evz.ro ce proiecte a lasat "in curs de finalizare" si ce-a finalizat cu adevarat

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate. Citeste si:

+Ion Tiriac desfiinteaza guvernul de tehnocrati condus de Ciolos: Doar in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro