EXCLUSIV Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL. Vorbeste despre esecul inregistrat de liberali la alegerile locale. "PNL trebuie sa se coordoneze cu actiunile presedintelui Iohannis"

EXCLUSIV Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL. Vorbeste despre esecul inregistrat de liberali la alegerile locale.

Rezultatul este unul bun, evident insa sunt nenumarate semne de ingrijorare care tin evident in primul rand de ce s-a intamplat in Bucuresti si care o spun foarte raspicat si am spus -o si in sedinta conducerii centrale, nu este doar responsabilitatea sau vina celor 6 presedinti de sectoare sau a candidatului si fostului presedinte Catalin Predoiu si sigur, faptul ca desi in unele judete am obtinut un scor foarte bun in unele dintre ele chiar am iesit pe primul loc, din pacate la negocierile pentru consiliile judetene se prefigureaza, inca luptam sa nu se intample acest lucru, sa pierdem presedintiile de consilii judetene si sa ramanem cu unele judete unde fie suntem singuri majoritari, fie putem sa facem alianta cu UDMR-ul.

acum 52 luni (14 Jun 2016)

Cristian Busoi, europarlamentar si prim-vicepresedinte PNL a explicat, intr-un interviu acordat EVZ, cele mai recente decizii luate de PNL dupa scorul slab de la alegerile locale, dar si care ar trebui sa fie raportarea liberalilor fata de presedintele Iohannis sau premierul Ciolos. Exista nenumarate analize, mai ales in media, care fac tot felul de comparatii, este complicat sa facem o comparatie matematica, mai ales tinand cont de faptul ca este pentru prima daca cand vorbim de un partid cu totul si cu totul fuzionat. Nu vorbim de alianta D.A., nici de doua partide distincte care isi aduna sau nu scorurile, plus ca in 2012 am fost adversari puternici, noi fiind in USL. Rezultatul este unul bun, evident insa sunt nenumarate semne de ingrijorare care tin evident in primul rand de ce s-a intamplat in Bucuresti si care o spun foarte raspicat si am spus -o si in sedinta conducerii centrale, nu este doar responsabilitatea sau vina celor 6 presedinti de sectoare sau a candidatului si fostului presedinte Catalin Predoiu si sigur, faptul ca desi in unele judete am obtinut un scor foarte bun in unele dintre ele chiar am iesit pe primul loc, din pacate la negocierile pentru consiliile judetene se prefigureaza, inca luptam sa nu se intample acest lucru, sa pierdem presedintiile de consilii judetene si sa ramanem cu unele judete unde fie suntem singuri majoritari, fie putem sa facem alianta cu UDMR-ul. Aceste doua mari semne de ingrijorare plus faptul ca au existat unele disfunctonalitati in unele judete trebuie sa ne faca sa fim pragmatici si saa tragem niste lectii utile pentru alegerile din toamna. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro