EXCLUSIV Consilierul lui Putin: "Vrem sa fim INIMA unei mari Eurasii. Subcontinentul Europa va APARTINE si el Eurasiei. Suntem mai inteligenti, mai putenici si mai hotarati!"

EXCLUSIV Consilierul lui Putin:

Serghei Alexandrovici Karaganov, consilier al lui Vladimir Putin si sef al influentului Consiliu de Aparare si Politica Externa, care elaboreaza conceptele strategice ale Moscovei, a acordat un interviu incendiar revistei germane Der Spiegel, inainte de Consiliul NATO - Rusia.

acum 48 luni (14 Jul 2016)

Serghei Alexandrovici Karaganov, consilier al lui Vladimir Putin si sef al influentului Consiliu de Aparare si Politica Externa, care elaboreaza conceptele strategice ale Moscovei, a acordat un interviu incendiar revistei germane Der Spiegel, inainte de Consiliul NATO - Rusia. Strategull vorbeste despre ambitiile Moscovei de a redeveni o putere mondiala recunoscuta si de temerile ca aceste ambitii vor fi ignorate de Occident. Un interviu exceptional, care ar trebui citit in toate cancelariile occidentale, in care Karaganov ameninta cu razboiul si ispiteste cu zaharelul.

Spiegel - Serghei Alexandrovici, NATO isi consolideaza prezenta in Estul Europei, ca reactie la actiunile recente ale Rusiei.

Karaganov - Am vorbit deja despre o situatie de pre-razboi de acum opt ani.

K - Chiar din acea perioada, nivelul de incredere dintre marile puteri tindea catre zero. Rusia a inceput sa-si remodernizeze armata si de atunci situatia s-a inrautatit considerabil.

Am avertizat NATO sa nu se apropie de frontierele Ucrainei, deoarece asta va crea o situatie pe care nu o putem accepta. Insa propaganda care este vehiculata acum aminteste de cea a unei perioade premergatoare unui nou razboi.

+Informatii INCENDIARE despre artizanul din umbra al CRIZEI REFUGIATILOR care a ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro