EXCLUSIV Campania electorala facatoare de minuni. Afacerea cu icoane care garanteaza fotoliul de primar: "Doi candidati au castigat alegerile cu noi"

EXCLUSIV Campania electorala facatoare de minuni. Afacerea cu icoane care garanteaza fotoliul de primar:

Pentru a verifica daca oferta de icoane este reala, intr-un demers jurnalistic incognito, am intrat in pielea unui candidat la primaria unui oras de 40.000 de locuitori din Timis si am sunat la numarul de telefon din anuntul magazinului online. Dealerul de icoane s-a aratat extrem de incantat de o eventuala colaborare si a confirmat ca doi candidati din mediul urban care au cumparat icoane de la el au castigat alegerile. Oferta de icoane electorale FOTO debanat.ro "Sunt facute la o biserica din Cluj" Dornic de o colaborare, dealerul de icoane ma asigura ca este absolvent de Teologie, iar obiectele de cult sunt realizate intr-o biserica din Cluj-Napoca, cu binecuvantarea Patriarhiei. Reactia Patriarhiei Romane Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat pentru "Adevarul" ca atelierele de realizare a obiectelor de cult sunt realizate numai cu aprobarea Patriarhiei sau a mitropoliilor din tara, Biserica neapeland la terte persoane pentru confectionarea obiectelor de cult.

acum 88 luni (16 May 2016)

Anuntul prezinta si beneficiile icoanei electorale in comparatie cu alt cadou electoral: "o icoana nu va fi aruncata niciodata la gunoi, nu va fi ignorata, ramanand o amintire peste ani, va reaminti mereu de persoana si locul in care a fost primita, asocierea cu o icoana ofera credibilitate si incredere (n.r.

Pentru a verifica daca oferta de icoane este reala, intr-un demers jurnalistic incognito, am intrat in pielea unui candidat la primaria unui oras de 40.000 de locuitori din Timis si am sunat la numarul de telefon din anuntul magazinului online. Dealerul de icoane s-a aratat extrem de incantat de o eventuala colaborare si a confirmat ca doi candidati din mediul urban care au cumparat icoane de la el au castigat alegerile. "Primul a fost primarul din Ramnicu Sarat, domnul Viorel Holban si unul pentru alegerile de deputat din Borsa. Domnul de la Borsa a luat 10.000 si domnul de la Ramnicu Sarat pentru alegerile de primar a luat vreo 20.000", a declarat comercianul de icoane. Au fost la nise valori de nu mi-a venit sa cred. Am mai primit de la ei semnale, dar din pacate nu am mai tinut legatura. la alegerile din 2012) o punga de cadou, o icoana si un CD. Primarul din Ramnicu Sarat nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei pentru un punct de vedere.

Oferta de icoane electorale FOTO debanat.ro

"Sunt facute la o biserica din Cluj"

Dornic de o colaborare, dealerul de icoane ma asigura ca este absolvent de Teologie, iar obiectele de cult sunt realizate intr-o biserica din Cluj-Napoca, cu binecuvantarea Patriarhiei. Eu cant si la biserica respectiva si am aprobarea Patriarhiei sa fac icoane. Este un cadou pe care dumneavoastra vreti sa il oferiti", ma asigura dealerul de icoane.

Acesta m-a invatat inclusiv cum sa procedez pentru ca aceia care primesc o icoana sa ma si voteze. "Nu recomandam sa se lipeasca numele pe icoana pentru ca oamenii sunt foarte reticenti. Folia se da jos, dar e important sa stie de la ci... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro