EXCLUSIV. Bogdan Mandrescu, un buzoian de 27 de ani, a fost numit director general la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. E specialist in agroturism si se declara sarac lipit

Un buzoian de numai 27 de ani, Bogdan Mandrescu, a fost numit miercuri in functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), pentru o perioada de patru luni. De asemenea, a urmat cursurile Facultatii de Management in Agroturism si Dezvoltare Rurala de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

acum 43 luni (20 Apr 2017)

Un buzoian de numai 27 de ani, Bogdan Mandrescu, a fost numit miercuri in functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), pentru o perioada de patru luni.

Singurele legaturi cu aviatia ale lui Mandrescu sunt recente: la inceputul lunii martie a fost numit membru in Consiliul de Administratie al Tarom si este membru si in Adunarea Generala a Actionarilor de la CNAB. Din noiembrie 2015, a ocupat functia de director de cabinet al unui secretar de stat de la Ministerul Transporturilor, potrivit CV-ului sau postat pe site-ul companiei. Bizar, potrivit propriei biografii, iar o luna de zile a fost si sef de cabinet la Transporturi, si consultant in domeniul privat.

Inainte de job-ul de la chinezi, actualul director general de la CNAB a fost consultant cabinet presedinte al Societatii Romane de Televiziune (SRTV).

In perioada octombrie 2012-octombrie 2013, a fost director economic al unei firme private, Pandor SRL, dupa ce fusese consilier detasat la Ministerul Economiei si Mediului de Afaceri. In cariera sa, el a mai lucrat ca economist la Formenerg SA, o societate de stat, dar si pe post de consultant de vanzari credite la Bancpost. Apoi, a mai absolvit si Facultatea de Drept si Stiinte juridice din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si a precizat in CV-ul sau ca si-a mai luat un masterat in Integrare si Afaceri Europene. De asemenea, a urmat cursurile Facultatii de Management in Agroturism si Dezvoltare Rurala de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

Pregatindu-se pentru o cariera in domeniul aeronautic, el si-a netezit terenul si, in septembrie anul trecut, s-a inscris la masterat in Management Aeronautic la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul Universitatii Bucuresti.

Daca este sa ne luam dupa informatiile din declaratia sa de avere postata pe site-ul Ministerului Transporturilor in luna iunie a anului trecut, Bogdan Mandrescu este cat se poate d... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro