EXCLUSIV Aidan Gillen si Isaac Hempstead din "Game of Thrones": Degetel e vulnerabil, iar Bran are informatii pretioase

Intr-un interviu obtinut in exclusivitate de "Adevarul" cu ajutorul colegilor de la HBO Romania, actorul irlandez Aidan Gillen (49 de ani) a dezvaluit ca personajul lui, Lordul Petyr "Littlefinger" Baelish (Degetel), se afla intr-o stare emotionala delicata, este vulnerabil si sincer. Acum nu este in cea mai buna forma, pentru ca s-a tarat afara dintr-o pestera, si-a pierdut unul dintre cei mai vechi aliati, pe Hodor, si-a pierdut lupul, cu care avea o legatura puternica, acum este doar el si Mira si detine toate aceste informatii pretioase, raspunsuri la intrebari pe care le avem inca de la inceputul serialului.

acum 34 luni (18 Jul 2017)

Intr-un interviu obtinut in exclusivitate de "Adevarul" cu ajutorul colegilor de la HBO Romania, actorul irlandez Aidan Gillen (49 de ani) a dezvaluit ca personajul lui, Lordul Petyr "Littlefinger" Baelish (Degetel), se afla intr-o stare emotionala delicata, este vulnerabil si sincer.

Pe de alta parte, actorul britanic Isaac Hempstead (18 ani) a precizat ca Bran Stark, personaj pe care il portretizeaza, este intr-o situatie dificila si detine raspunsuri pretioase la intrebari pe care fanii si le-au pus inca din primele episoade ale seriei.

Cel de-al saptelea si penultimul sezon al serialului "Game of Thrones" va fi difuzat de HBO in fiecare luni, de la ora 20.00.

Reporter: Sunteti in acest serial inca de la inceput si acum va apropiati usor de final.

Aidan Gillen: Ca se apropie usor de sfarsit? Si ca facem parte din aceasta poveste de la inceput?

Aidan Gillen: Probabil ca vorbesc in numele amandurora, a fost grozav sa facem parte din aceasta aventura pop-culturala in ultimele sapte sezoane. Stiam ca show-ul va fi bun, desi nu poti prezice daca un produs poate deveni un fenomen, asa cum este "Game of Thrones" la nivel mondial.

Isaac Hempstead: Pentru mine "Game of Thrones" este aproape jumatate din viata mea, am inceput filmarile cand aveam zece ani, deci...a fost ca un fel de scoala pentru mine, a fost locul in care mergeam in fiecare vara, imi puneam costumul, am crescut cu aceste lucruri si gandul ca se termina este unul ciudat. Cred ca Bran acum a realizat ca destinul sau a fost stabilit cand a cazut de pe acel turn si a pierdut tot, in primul episod al serialului. Acum nu este in cea mai buna forma, pentru ca s-a tarat afara dintr-o pestera, si-a pierdut unul dintre cei mai vechi aliati, pe Hodor, si-a pierdut lupul, cu care avea o legatura puternica, acum este doar el si Mira si detine toate aceste informatii pretioase, ras... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro