EXCLUSIV Adevarul gol-golut despre generatia copy-paste: "Scoala transmite ca furtul functioneaza si produce rezultate"

EXCLUSIV Adevarul gol-golut despre generatia copy-paste:

Intr-un interviu incendiar acordat EVZ, Daniela Visoianu, presedinte al Federatiei Coalitia pentru Educatie, pune degetul pe ranile actualului sistem Romania Educata este un proiect coordonat de Federatia Coalitia pentru Educatie, care este esalonat pe trei ani si are o viziune asupra Educatiei si asupra absolventului din 2030.

acum 59 luni (18 Apr 2016)

Intr-un interviu incendiar acordat EVZ, Daniela Visoianu, presedinte al Federatiei Coalitia pentru Educatie, pune degetul pe ranile actualului sistem

Romania Educata este un proiect coordonat de Federatia Coalitia pentru Educatie, care este esalonat pe trei ani si are o viziune asupra Educatiei si asupra absolventului din 2030. Pe 21 aprilie este programata o audiere publica in care oamenii isi pot sustine punctul de vedere cu privire la modul in care ar trebui sa se transforme cadrele didactice inainte de a intra la catedra. In 2018, organizatia va propune un proiect de tara cu privire la educatie si vor fi implementate masurile alese din proiect", a declarat, pentru EVZ, Daniela Visoianu, presedintele Coalitiei pentru Educatie.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plata a site-ului "Evenimentul zilei", cuprinzand o selectie exclusiva de materiale de presa de calitate. Citeste si:

+Patronul firmei de Lactate Bradet a PLANS in fata camerelor: "Nu am vrut sa ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro