EXCLUSIV Adevarul despre "evaporarea" lui "Guru" din beciul Securitatii. Gregorian Bivolaru a evadat "in absolut" de pe o craca

EXCLUSIV Adevarul despre

Unul din subiectele care a suscitat atentia opiniei publice in anii 90 a fost "celebra" fuga din arestul Securitatii, despre care "Grig" spunea ca a reusit-o prin "levitatie" Povestea lui Gregorian Bivolariu, revenit in atentia opiniei publice dupa extradarea sa din Franta, vinerea trecuta, incepe in anii '70, atunci cand tanarul "Grig" a inceput sa practice yoga in curtea bunicilor, din comuna Tartasesti, judetul Dambovita.

acum 91 luni (31 Jul 2016)

Unul din subiectele care a suscitat atentia opiniei publice in anii 90 a fost "celebra" fuga din arestul Securitatii, despre care "Grig" spunea ca a reusit-o prin "levitatie"

Povestea lui Gregorian Bivolariu, revenit in atentia opiniei publice dupa extradarea sa din Franta, vinerea trecuta, incepe in anii '70, atunci cand tanarul "Grig" a inceput sa practice yoga in curtea bunicilor, din comuna Tartasesti, judetul Dambovita. Episodul care l-a transformat intr- un erou international a fost celebra "evadare" din arestul Securitatii, unde a fost Directia Cercetari Penalei, din Rahova. Despre acea aventura, din anul 1984, "Guru" a declarat, la toata lumea, ca a evadat "folosind chiar anumite modalitati paranormale pe care le-am dezvoltat prin yoga". Bivolaru afirma ca s-a folosit de anumite taine ale psihicului, de "puterea sa de influenta" asupra "securistilor" care-l pazeau, pe care, prin "sugestie mentala", i-a determinat chiar si "la aducerea unei scari", absolut necesara evadarii.

+Institutul de Statistica da verdictul: REGRESIE SI SARACIE.

+S-a nascut a treia FORTA pe scena politica din Romania. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro