EXCLUSIV Acesta ESTE cel mai bogat dintre sefii BNR

EXCLUSIV Acesta ESTE cel mai bogat dintre sefii BNR

Majoritatea membrilor Consiliului de Administratie al BNR au in conturi sume de zeci sau chiar sute de mii de lei. Numai valoarea insumata a depozitelor pe care le detine este de peste 3 milioane de lei, acesta avand economii in valoare de 1,06 milioane de lei, circa 375.000 de dolari si 124.000 de euro.

acum 50 luni (3 Aug 2016)

Majoritatea membrilor Consiliului de Administratie al BNR au in conturi sume de zeci sau chiar sute de mii de lei. La acestea se adauga proprietati, detinute in proportie de 100%, sau impreuna cu sotul/sotia, precum si alte tipuri de plasamente. Dintre acestia, unul cumuleaza mai multe milioane in conturi, detasandu-se drept cel mai instarit, cel putin pe hartie, membru al Consiliului de Administratie al BNR.

Numai valoarea insumata a depozitelor pe care le detine este de peste 3 milioane de lei, acesta avand economii in valoare de 1,06 milioane de lei, circa 375.000 de dolari si 124.000 de euro.

In total, BNR are noua membri CA, intre care guvernatorul Mugur Isarescu, cei trei viceguvernatori, Florin Georgescu, Liviu Voinea si demisionarul Bogdan Olteanu, carora li se adauga alti cinci membri: Marian Dinu, Daniel Daianu, Gheorghe Gherghina., Agnes Nagy si Virgiliu Stoenescu.

+FEMEIA MISTERIOASA din jurul MITEI de 1 MILION DE EURO. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro