"Exatlon", de la Kanal D, are un nou prezentator: unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi

Experienta castigata in 15 ani de presa sportiva si pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat si in elaborarea cartilor "100 de fotbalisti legendary" si "Jurnalul unui iubitor de fotbal".

acum 21 luni (24 Jan 2018)

Bogdan Socol se alatura competitiei "Exatlon", unde va alterna prezentarile si comentariile traseelor alaturi de Cosmin Cernat.

Socol si-a inceput cariera sportiva la TVR, in 2000, apoi si-a continuat activitatea profesionala la Realitatea TV, TV Sport, National TV si GSP TV. Din 2009, timp de opt ani, a activat la Digi Sport, in calitate de comentator sportiv si realizator al emisiunii "Fotbal European". Experienta castigata in 15 ani de presa sportiva si pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat si in elaborarea cartilor "100 de fotbalisti legendary" si "Jurnalul unui iubitor de fotbal". E recunoscut in breasla si in randul telespectatorilor ca unul dintre cei mai entuziasti comentatori, strigatul lui inconfundabil, atunci cand o echipa inscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport si a devenit o marca personala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro