Evan Rachel Wood: "Am fost violata de doua ori". Ce spune actrita despre relatia cu rockerul Marilyn Manson

Evan Rachel Wood:

Intr-un e-mail trimis redactiei revistei "The Rolling Stone" in a doua zi dupa alegerile prezidentiale din SUA, Evan Rachel Wood a dezvaluit ca a fost violata de doua ori - de un fost iubit si de proprietarul unui bar. A preferat sa joace preponderent in filme independente, precum "Pretty Persuasion" (2005), "Down in the Valley" (2006), "Running with Scissors" (2006), "Across the Universe" (2007), iar din 2008 a inceput sa apara si in filme mainstream, printre care se numara lungmetraje apreciate de public si de criticii de specialitate - "The Wrestler" (2008), "Whatever Works" (2009) si "The Ides of March" (2011) - si productiile de televiziune "True Blood" si "Mildred Pierce".

acum 51 luni (28 Nov 2016)

Intr-un e-mail trimis redactiei revistei "The Rolling Stone" in a doua zi dupa alegerile prezidentiale din SUA, Evan Rachel Wood a dezvaluit ca a fost violata de doua ori - de un fost iubit si de proprietarul unui bar. Nu-mi vine sa cred ca traim intr-o epoca in care oamenii sa mai poata pastra tacerea, fara a tine cont de starea in care se afla lumea de azi, marcata de un bigotism si un sexism strigatoare la cer", a scris Evan Rachel Wood in acea scrisoare. Vedeta considera ca anumite persoane "au profitat" de ea deoarece a existat ceva in felul ei de a fi care ii facea pe anumiti oameni sa creada ca o pot "exploata".

"Bisexualitatea a fost intotdeauna considerata de multi o faza prin care treci, o chestie stupida sau ceva prin care vrei sa atragi atentia asupra ta. Si nu am realizat aceste lucruri pana cand nu am incercat, ca adult, sa am relatii serioase, moment in care mi-am dat seama ca sexualitatea mea e stigmatizata, privita ca ceva rusinos, imi este conditionata, ceea ce mi-a afectat destul de mult modul in care m-am raportat la ceilalti", a explicat Evan.

In acelasi interviu, Evan Rachel Wood a discutat si despre relatia de patru ani pe care a avut-o cu Marilyn Manson, pe cand ea avea doar 18 ani, iar cantaretul 36 si era casatorit cu Dita Von Teese.

Actrita a dezvaluit ca a fost atrasa de rocker si pentru ca atunci "tanjea dupa pericol si adrenalina", lucruri pe care acesta i le-a oferit.

Aceasta a precizat ca isi dorea sa-si dea seama de propria identitate la momentul respectiv, insa cei din jur nu au inteles acest lucru si au criticat-o dur: "Esti demonizat pentru astfel de incercari, iar lucrurile devin urate si complicate.

Artista, care are un fiu in varsta de trei ani cu fostul ei sot, actorul britanic Jamie Bell, a incercat sa se sinucida la varsta de 22 de ani si considera ca acea tentativa esuata de suicid a reprezentat cel mai ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro