Evaluarea Nationala din acest an a ridicat stacheta la liceele de top

Evaluarea Nationala din acest an a ridicat stacheta la liceele de top

In timp ce aproape jumatate din elevii care au sustinut examenul au obtinut medii peste 8, si la liceele de top s-a ridicat stacheta, astfel incat ultima medie de admitere la renumitul Colegiu National "Sfantul Sava" din Capitala a fost de 9,65, pentru specializarea Filologie, in timp ce pentru sepcializarea Mate-Info bilingv engleza, ultima medie a fost de 9,87. Cu aceeasi medie de admitere s-a mai putut intra la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti, la specializarea Stiintele Sociale, in timp ce la Mate-Info s-a intrat cu 9,80 si la Filologie cu 9,68.

acum 91 luni (14 Jul 2015)

In timp ce aproape jumatate din elevii care au sustinut examenul au obtinut medii peste 8, si la liceele de top s-a ridicat stacheta, astfel incat ultima medie de admitere la renumitul Colegiu National "Sfantul Sava" din Capitala a fost de 9,65, pentru specializarea Filologie, in timp ce pentru sepcializarea Mate-Info bilingv engleza, ultima medie a fost de 9,87.

Cu aceeasi medie de admitere s-a mai putut intra la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti, la specializarea Stiintele Sociale, in timp ce la Mate-Info s-a intrat cu 9,80 si la Filologie cu 9,68.

La Colegiul National "Emil Racovita" din Cluj-Napoca, ultima medie de intrare la liceu a fost de 9,63 la Mate-Info, in timp ce la Stiintele Naturii s-a intrat cu 9,69.

Pe urmatorul loc se afla Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Capitala, cu o ultima medie de admitere de 9,61 la Mate-Info.

Ultima medie de admitere la Colegiul National "Mihai Viteazul" din Capitala a fost de 9,58 la Mate-Info, in timp ce la Stiintele Naturii s-a intrat cu 9,65.

Si la Colegiul "Fratii Buzesti" din Craiova s-a intrat cu 9,58 la Stiinte Sociale, in timp ce la Filologie bilingv engleza s-a intrat cu 9,67 si la Mate-Info bilingv engleza cu 9,90. Cum a fost anul trecut

Anul trecut s-a intrat si cu 9,56 la Filologie la "Sfantul Sava", in timp ce ultima medie de la Mate-Info bilingv engleza a fost de 9,78.

La "Gheorghe Lazar" s-a intrat si cu 9,54 la Stiinte Sociale, cu 9,55 la Filologie si cu 9,69 la Mate-Info.

Ultima medie la Colegiul National "Emil Racovita" a fost de 9,52 la Mate-Info, in timp ce la Stiintele Naturii s-a intrat cu 9,61.

La "Fratii Buzesti" din Craiova s-a intrat cu 9,46 la Stiinte Sociale, in timp ce la Filologie s-a intrat cu 9,52 si cu 9,85 la Mate-Info bilingv engleza.

Tot la Mate-Info... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro