Evaluare Nationala 2015 Matematica. Cum a fost ultima proba a examenului de Capacitate din acest an: "Astea sunt subiecte de corijenta, nu de examen"

Evaluare Nationala 2015 Matematica. Cum a fost ultima proba a examenului de Capacitate din acest an:

UPDATE: Scolile publica de la 13:00 rezultatele partiale la Evaluare Nationala 2015 la aviziere adevarul.ro va prezinta cele mai importante stiri despre rezultatele de astazi de la examenul de Evaluare Nationala 2015 si pasii pentru admiterea la liceu in 2015. Elevii spun ca subiectele la matematica au fost usoare si se puteau rezolva intr-o ora Evaluarea Nationala 2015 la Matematica, o proba care an de an a adus lacrimi pe fetele multor absolventi de clasa a VIII-a, a fost anul acesta prilej de bucurie. Eu sunt de 6 la matematica, dar aici iau 10" Printre primii elevi care au iesit de la proba de matematica la Centrul de Examen de la Scoala "Gheorghe Lazar" din Zalau s-a numarat Marc Negrean, care s-a declarat socat de simplitatea subiectelor. Elev: "Mai greu a fost subiectul de la geometrie, am avut multe desene si calcule foarte multe" La scoala gimnaziala "Alice Voinescu" din Drobeta Turnu Severin, parerile in randul elevilor erau impartite: pentru unii subiectele au fost usoare, pentru altii subiectul de la geometrie a fost mai dificil. Elevii spun ca subiectele la matematica au fost simple: "Am crezut ca o sa fie mai greu, a fost lejer" Pentru ca subiectele de la evaluare nationala 2015 la matematica au fost, spun ei, usoare, multi elevi au iesit din examen dupa prima din cele doua ore avute la dispozitie. Ma asteptam sa fie mai greu, la nota ma astept la un 8", a spus la iesirea din examen Stefan Ganea, un elev care a sustinut proba la scoala generala de pe strada Spartacus.

acum 109 luni (24 Jun 2015)

UPDATE: Scolile publica de la 13:00 rezultatele partiale la Evaluare Nationala 2015 la aviziere

adevarul.ro va prezinta cele mai importante stiri despre rezultatele de astazi de la examenul de Evaluare Nationala 2015 si pasii pentru admiterea la liceu in 2015. Dupa aflarea rezultatelor la Evaluare Nationala 2015, elevii trebuie sa se orienteze spre licee potrivite mediei lor. Adevarul.ro va pregateste un programior foarte simplu, prin care veti putea afla rapid rezultatele la Evaluare Nationala 2015. Primele rezultate la Evaluarea Nationala 2015 vor fi afisate vineri, pana la 16:00. Impresiile elevilor, dupa proba la matematica: "Subiectele au fost usoare"

Anul acesta, in judetul Dolj s-au inscris un numar total de peste 5343 elevi. Pentru buna desfasurare a examenului, au fost organizate 157 centre de examen.

M-am pregatit pentru acest examen destul de mult si cu siguranta o sa obtin rezultate bune. Vreau sa merg la Colegiul National Elena Cuza", a povestit un candidat. Geometria a dat batai de cap elevilor din Bistrita Peste 2800 de absolventi de clasa a VIII-a au fost asteptati miercuri la proba la Matematica din cadrul Evaluarii Nationale. Aceasta a fost ultima sustinuta de elevii de clasa a VIII-a si cea care le-a ridicat cele mai multe probleme candidatilor. Din acest motiv, majoritatea elevilor, mai ales de la scolile bune din municipiu, au ales sa profite din plin de cele doua ore acordate pentru rezolvarea subiectelor si au iesit din sala abia la ora 11:00. "De matematica mi-a fost cel mai frica. La romana cred ca ne-am descurcat cu totii, dar la matematica daca nu inveti din timp, adica de prin clasa a V-a, nu ai sanse sa te descurci", spune o eleva a Scolii Generale nr. Elevii spun ca subiectele la matematica au fost usoare si se puteau rezolva intr-o ora Evaluarea Nationala 2015 la Matematica, o proba care an de an a adus lacrimi pe fetele multor absolventi de clasa a VIII-a, a fost anul aces... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro