Eurovision Romania 2017: care este ordinea intrarii concurentilor in semifinala

Astfel, juriul de specialitate si telespectatorii TVR ii vor urmari, in semifinala de saptamana viitoare, dupa cum urmeaza: Eurovision Romania 2017: ordinea intrarii in semifinala 1.Elize&No Stress - "Fara bariere" 2.Cristina Vasiu - "Set the skies on fire" 3.Tudor Turcu - "Limitless" 4.Ramona Nerra - "Save me" 5.Instinct - "Petale" 6.Eduard Santha - "Wild Child" 7.Tavi Colen&Emma - "We own the night" 8.Zanga - "Doua sticle" 9.Ilinka feat.

acum 84 luni (20 Feb 2017)

Seara de duminica, 19 februarie, a fost una de neuitat pentru cei 15 semifinalisti Eurovision care s-au intalnit cu fanii, prietenii, cu publicul spectator si telespectator in cadrul unui eveniment organizat de Televiziunea Romana la Beraria H din Bucuresti.

Spectacolul Eurovision - sHow-ul!, prezentat de Ioana Voicu si Dan Helciug, a adus atat pentru telespectatorii din fata micilor ecrane, cat si pentru publicul prezent la Beraria H din Bucuresti, o seara de neuitat. In afara de muzica buna, publicul din sala a avut parte si de cateva concursuri - care le-au adus nenumarate premii avand sigla Eurovision.

La evenimentul de la Beraria H, cei 15 artisti au evoluat, in premiera, in ordinea intrarii lor in concursul din 26 februarie. Astfel, juriul de specialitate si telespectatorii TVR ii vor urmari, in semifinala de saptamana viitoare, dupa cum urmeaza:

Eurovision Romania 2017: ordinea intrarii in semifinala

1.Elize&No Stress - "Fara bariere"

2.Cristina Vasiu - "Set the skies on fire"

3.Tudor Turcu - "Limitless"

4.Ramona Nerra - "Save me"

5.Instinct - "Petale"

6.Eduard Santha - "Wild Child"

7.Tavi Colen&Emma - "We own the night"

8.Zanga - "Doua sticle"

9.Ilinka feat. Alex Florea - "Yodel It"

10.Alexandra Craescu - "Hope"

11.Maxim - "Adu-ti aminte"

12.D-LEMA - "Adventure"

13.M I H A I - "I won't surrender"

14.Ana Maria Mirica - "Spune-mi tu"

15.Xandra (Alexandra Sipos) - "Walk on by"

Puteti asculta toate piesele semifinalisti aici.

Transmisiunea TVR de la Beraria H - in simulcast pe TVR 2, TVR HD, TVR International si TVR+ a fost completata de sesiuni live pe pagina fac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro