EUROVISION. Alex Florea: "Locul 7 e onorabil". Ilinca: "Cred ca trebuie sa ne raportam la votul publicului, iar daca pentru public am fost in Top 5, este incredibil"

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017 au vorbit pentru AGERPRES despre experienta lor la Kiev si despre votul juriului, respectiv al publicului din finala. E clar ca din partea juriilor am fost trasi in jos, iar asta s-a vazut, dar suntem extraordinar de multumiti pentru voturile primite din partea publicului, caruia trebuie sa ii multumim din suflet", a spus el, remarcand votul din diaspora.

acum 44 luni (14 May 2017)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017 au vorbit pentru AGERPRES despre experienta lor la Kiev si despre votul juriului, respectiv al publicului din finala.

"Ni se pare ca am luat un loc onorabil, tinand cont ca am fost printre favoritii publicului — insemnand locul cinci Asta ne bucura foarte tare si pentru noi asta conteaza.

El a remarcat diferenta dintre votul juriului si votul publicului, acordate Romaniei pentru piesa "Yodel It!".

"Ni se pare un lucru extraordinar din partea publicului. E clar ca din partea juriilor am fost trasi in jos, iar asta s-a vazut, dar suntem extraordinar de multumiti pentru voturile primite din partea publicului, caruia trebuie sa ii multumim din suflet", a spus el, remarcand votul din diaspora.

La randul sau, Ilinca Bacila a vorbit despre experienta de doua saptamani la competitia cantecului european. "Consider ca la ce trebuie sa ne raportam este votul publicului, care este majoritar, iar daca in public am fost Top 5, este incredibil", a punctat Ilinca. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro