Eurovision 2017. Piesa "Yodel It!" cantata de Alex Florea & Ilinca este cotata cu locul sase la casele de pariuri

Piesa "Yodel It!", care reprezinta Romania la Eurovision 2017, a fost apreciata de presa internationala si s-a clasat pe pozitia a sasea la casele de pariuri, a anuntat TVR. Dupa repetitii, Ilinca si Alex, alaturi de Iuliana Marciuc si Mihai Alexandru, compozitorul piesei "Yodel It!", au sustinut o conferinta de presa si sesiune foto cu fanii si jurnalistii prezenti la eveniment. Fiecare membru al juriului va evalua capacitatea vocala, performanta pe scena, compozitia si originalitatea piesei si va nota artistii favoriti cu un set de puncte, de la 1 la 8, 10 si 12.

acum 45 luni (6 May 2017)

Piesa "Yodel It!", care reprezinta Romania la Eurovision 2017, a fost apreciata de presa internationala si s-a clasat pe pozitia a sasea la casele de pariuri, a anuntat TVR.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, Alex Florea & Ilinca, au urcat joi pe scena de la Kiev, pentru o noua repetitie inainte de semifinala din 11 mai. Spectacolul a fost imbunatatit, dupa ce echipa TVR a avut sedinte tehnice cu organizatorii, desi mai sunt cateva probleme cu privire la felul in care producatorii show-ului folosesc camerele de filmat. Artistul a fost nevoit sa incerce mai multe variante pentru coregrafia ce implica tunurile de pe scena si care urmeaza sa dea o nota personala spectacolului Romaniei.

"Scena nu este atat de mare pe cat ma asteptam, ceea ce ma obliga sa-mi regandesc momentul in care ma urc pe tun, astfel incat sa iasa asa cum imi doresc", a explicat el. Alex va executa acea saritura de pe tun, care imi da mari emotii", a declarat Ilinca despre show-ul pe care il pregatesc.

Alex Florea s-a accidentat la prima repetitie de la Kiev. "Am fost primiti de intreaga echipa de productie cu ingrijorare. Ne-au intrebat inca de la intrarea in backstage cum se simte Alex si si-au exprimat ingrijorarea cu privire la show-ul de pe scena, in cazul in care artistul va csdea si a doua oara. Organizatorii au punctat foarte clar ca Alex trebuie sa urce pe tun atunci cand este oprit si nu in miscare, ca sa evite orice fel de cazatura. Noi le-am promis ca acest lucru nu se va mai intampla si am reusit ca, in cele trei repetitii, cate au fost in cadrul programului nostru de 20 de minute, sa se incheie cu bine", a povestit Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei. Dupa repetitii, Ilinca si Alex, alaturi de Iuliana Marciuc si Mihai Alexandru, compozitorul piesei "Yodel It!", au sustinut o conferinta de presa si sesiune foto cu fanii si jurnalistii prezenti la eveniment. pe a sasea pozitie in topul alcatuit de casele de pariuri. Filmarile, solicitante pen... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro