Eurovision 2016 Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator: "Piesa mea indeamna la trezire, la demnitate, la unitate. E despre Romania!"

Eurovision 2016 Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator:

Cu o melodie pe care a compus-o in zilele de proteste de dupa tragedia din clubul Colectiv, "o piesa din suflet, pentru suflete", Ovidiu Anton a fost favoritul telespectatorilor, fiind declarat castigatorul Eurovision 2016, cu 6585 de voturi. Ovidiu Anton spune ca este artistul pe care o scena nu il poate domina si are incredere in sansele sale de a obtine o pozitie fruntasa pentru Romania la Eurovision 2016: "Am experienta necesara sa ma pot prezenta oriunde.

acum 85 luni (7 Mar 2016)

Cu o melodie pe care a compus-o in zilele de proteste de dupa tragedia din clubul Colectiv, "o piesa din suflet, pentru suflete", Ovidiu Anton a fost favoritul telespectatorilor, fiind declarat castigatorul Eurovision 2016, cu 6585 de voturi. Imediat dupa ce a fost desemnat invingator, cantaretul, care care participa pentru a cincea oara la Selectia Nationala Eurovision, a declarat: "Va multumesc tuturor, publicului care a votat, comunitatii rock din Romania, artistilor care m-au sustinut, fratilor mei din chinologie, sotiei mele, dar si echipei. Vreau sa dedic aceasta victorie celor care au pus latul pe cultura din Romania. Dedic piesa asta celor care au plantat in gradina asta numita Romania doar un singur soi de iarba, cea seaca. "Dupa atatea batalii pierdute, si nu e usor sa pierzi, s-a ajuns la o victorie mult dorita. Toti care sunt invingatori nu trebuie sa se opreasca la primul prag. Trebuie sa fim perseverenti, ma bucur ca am demonstrat asta cand a votat publicul. Eu stiu cine sunt, stiu ca ma apreciaza oamenii de specialitate, dar pana acum nu am ajuns atat de aproape de public. La 33 de ani sunt fericit si implinit", a mai zis Ovidiu Anton in conferinta post Selectia Nationala Eurovision 2016. Ovidiu Anton: "Ma bucur ca am castigat demn, fara sa apelez la senzational"

Intrebat daca piesa "Moment of Silance" este un tribut adus victimelor tragediei de la Colectiv, Ovidiu Anton a declarat: "Piesa mea nu este o piesa comemorativa. Piesa mea este pentru cei care sunt astazi aici si care pot face ceva ca sa stopam un serial din care enumeram doar episoade. E un serial pe care noi trebuie sa il regizam, nu altii. Ma bucur ca am castigat demn, fara sa apelez la senzational".

Intr-un interviu acordat in studioul Adevarul Live, inainte de show-urile Selectiei Nationale Eurovision 2016, Ovidiu Anton a vorbit despre mesajul piesei "Moment of Silence": "Mesajul meu indeamna la trezire, la demnitate, la unitate. Cu asta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro