Eurovision 2015. Reactiile jurnalistilor straini dupa prima repetitie a trupei Voltaj la Viena

Voltaj a avut prima repetitie oficiala pe scena Eurovision 2015, membrii trupei aparand pe scena in costume alb cu negru, in timp ce in spatele lor, pe ecranul scenei din centrul de evenimente Wiener Stadhalle, au rulat imagini din videoclipul piesei "De la capat". Interes slab din partea publicului pentru Voltaj Pe Grupul Eurovision Romania de pe Facebook, grup privat cu peste 5.000 de membri, parerile sunt impartite cu privire la reusita trupei de la Eurovision 2015.

acum 91 luni (13 May 2015)

Voltaj a avut prima repetitie oficiala pe scena Eurovision 2015, membrii trupei aparand pe scena in costume alb cu negru, in timp ce in spatele lor, pe ecranul scenei din centrul de evenimente Wiener Stadhalle, au rulat imagini din videoclipul piesei "De la capat". "De la capat", "cea mai frumoasa balada din concurs"

Multi dintre jurnalistii acreditati la Eurovision 2015 au apreciat evolutia trupei Voltaj dupa prima repetitie live, arata site-ul esctoday.com. In timp ce unii au apreciat ca piesa ar fi avut mai multe sanse daca era cantata integral in limba engleza, altii au apreciat ca tocmai acest aspect o scoate in evidenta si este una dintre "cele mai frumoase balade din concurs". Suna ca un cantec strain, tocmai de aceea imi place", a spus un altul. "Romania poate sa fie sigura de un loc in finala pentru ca ( - n.r.) este una dintre cele mai bune balade din acest an", a concluzionat alt jurnalist. Interes slab din partea publicului pentru Voltaj

Pe Grupul Eurovision Romania de pe Facebook, grup privat cu peste 5.000 de membri, parerile sunt impartite cu privire la reusita trupei de la Eurovision 2015. "Pe langa celelalte tari, Romania a cam lasat de dorit din punct de vedere al graficii si luminilor.

"Uitandu-ma la numarul de vizualizari ale repetitiilor de ieri, ma ia groaza. Nu numai ca ai nostri sunt ultimii, cu doar 20.000 de accesari, dar sunt cu vreo cateva zeci de mii in urma unor tari precum Rusia (85k), Albania (42k), Serbia (47k). E clar ca nu exista interes din partea publicului general fata de piesa noastra, mesajul nu impresioneaza, nu starneste emotia care ar trebui. Acum inteleg de ce insista pe diaspora, aia e singura care poate califica piesa asta in finala. Ionut, copilul din videoclipul piesei "De la capat", va fi impreuna cu parintii lui la Viena, la finala Eurovision 2015, potrivit informatiilor primite de la echipa care insoteste Voltaj la concursul cantecului eu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro