Eurovision 2015. Membrii trupei Voltaj au filmat clipul de prezentare a Romaniei. Imagini din culise

Eurovision 2015. Membrii trupei Voltaj au filmat clipul de prezentare a Romaniei. Imagini din culise

Cei cinci membri ai formatiei care ne va reprezenta in luna mai la Eurovision 2015 au finalizat, astfel, filmarile pentru clipul de prezentare ce va fi difuzat inainte de intrarea lor pe scena de la Wiener Stadthalle. Editia din acest an a concursului cantecului european se va desfasura la Viena, capitala Austriei, a carei reprezentanta, travestitul Conchita Wurst, a castigat editia de anul trecut cu piesa "Rise Like a Phoenix".Cea de-a 60-a finala a competitiei va avea loc pe data de 23 mai, iar cele doua semifinale pe 19, respectiv 21 mai.

acum 95 luni (7 Apr 2015)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2015 s-au deplasat in Viena pentru o filmare speciala, fiind invitati de echipa postului national de televiziune austriac. Cei cinci membri ai formatiei care ne va reprezenta in luna mai la Eurovision 2015 au finalizat, astfel, filmarile pentru clipul de prezentare ce va fi difuzat inainte de intrarea lor pe scena de la Wiener Stadthalle. Eurovision 2015: Clipul de prezentare, intre Romania si Viena Filmarea postcard-ului s-a desfasurat in doua etape: una la Bucuresti, in care artistii primesc un colet-surpriza, si una la Viena, in care acestia isi arata maiestria pe hipodrom. Reprezentantii ORF (televiziunea austriaca - n.red.) pastreaza, insa, secretul privind conceptul clipului de prezentare a artistilor, asa ca singura informatie "din culise" pe care au lasat-o sa scape este ca artistii romani "vor fi pe cai mari" la Viena. Calificata in urma selectiei nationale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, in prima semifinala a competitiei, de pe pozitia 15.

Editia din acest an a concursului cantecului european se va desfasura la Viena, capitala Austriei, a carei reprezentanta, travestitul Conchita Wurst, a castigat editia de anul trecut cu piesa "Rise Like a Phoenix".Cea de-a 60-a finala a competitiei va avea loc pe data de 23 mai, iar cele doua semifinale pe 19, respectiv 21 mai.

Eurovision 2015: Ordinea intrarii in concurs In prima semifinala Eurovision 2015 vor urca pe scena, in ordinde, Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, Romania si Georgia.

Atat semifinalele, cat si finala vor fi transmise in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe TVR+. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro