Eurosport este noua gazda a transmisiunilor Jocurilor Olimpice in Europa, pana in 2024

Eurosport este noua gazda a transmisiunilor Jocurilor Olimpice in Europa, pana in 2024

Cercurile Olimpice si noua identitate de brand dedicata acestui parteneriat au fost dezvaluite pe toate canalele si platformele Eurosport la 1 ianuarie 2017. Transmisiunea acestei etape este doar o parte a sutelor de ore de transmisiuni in direct de pe Eurosport dedicate Cupelor si Campionatelor Mondiale din cadrul sporturilor de iarna, prin care este urmarita evolutia sportivilor pana la Jocurile Olimpice la PyeongChang din 2018.

acum 45 luni (2 Jan 2017)

Cercurile Olimpice si noua identitate de brand dedicata acestui parteneriat au fost dezvaluite pe toate canalele si platformele Eurosport la 1 ianuarie 2017. Logo-ul reuneste doua identitati emblematice, Eurosport si cercurile Olimpice, si integreaza un podium, care defineste excelenta in sport si intruchipeaza telul suprem al oricarui sportiv din lume. Dezvaluirea logo-ului a avut loc in cadrul transmisiunilor TV, precum si pe toate celelalte platforme prin intermediul Eurosport Player, eurosport.com si paginile de socializare Eurosport chiar inainte de legendara etapa a Turneului Celor Patru Trambuline la sarituri cu schiurile, din Germania.

Transmisiunea acestei etape este doar o parte a sutelor de ore de transmisiuni in direct de pe Eurosport dedicate Cupelor si Campionatelor Mondiale din cadrul sporturilor de iarna, prin care este urmarita evolutia sportivilor pana la Jocurile Olimpice la PyeongChang din 2018. Momentul a fost marcat de Eurosport si prin difuzarea in premiera a unui nou magazin dedicat Jocurilor Olimpice: "Milioane de Drumuri, O Singura Destinatie" ("Millions of Journeys, One Destination").

In calitate de gazda a transmisiunilor Jocurilor Olimpice, Eurosport va crea experienta suprema a Jocurilor Olimpice pe toate canalele si pe toate platformele pentru milioane de oameni din intreaga Europa.

"Eurosport se mandreste cu o traditie bogata in prezentarea multor sporturi olimpice de iarna si de vara, pe tot parcursul anului. "Planurile noastre sunt deja in plina derulare, iar prin recrutarea recenta a lui Bernie Ross, care va conduce operatiunile de productie pentru Jocurilor Olimpice, facem pasi importanti in pregatirile noastre pentru prima Olimpiada din acest ciclu transmisa de Eurosport in 2018," a adaugat Hutton.

Discovery Communications si Eurosport detin drepturile multimedia exclusive in 50 de tari si teritorii (cu exceptia Frantei pentru editi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro