Euroscepticii britanici digera greu victoria lui Macron: "Francezii s-au rostogolit din nou, ca in 1940"

Euroscepticii britanici digera greu victoria lui Macron:

Aceste reactii vin dupa ce Le Pen a spus, la dezbaterea de miercurea trecuta cu Macron, ca Franta va fi condusa de o femeie dupa alegerile prezidentiale. Macron urmeaza sa efectueze prima sa vizita in calitate de presedinte al Frantei la Berlin, unde se va intalni si va purta discutii cu Merkel.

acum 39 luni (8 May 2017)

Potrivit unei postari pe Twitter, Leave.EU considera votul in favoarea lui Macron cu o capitulare in fata unei Uniuni Europene aflate sub controlul Germaniei. De aceasta data au scutit Germania de combustibil si gloante", se arata intr-un mesaj al Leave.EU insotit de prima pagina a unui ziar britanic care anunta capitularea Frantei in fata Germaniei naziste, la 25 iunie 1940.

Fostul lider al partidului populist de dreapta UKIP, euroscepticul Nigel Farage, apreciaza la randul sau ca Emmanuel Macron va fi o marioneta a presedintelui Comisiei Europene Jean-Claude Juncker.

In opinia sa, Marine Le Pen se va intoarce mai puternica peste cinci ani si va castiga alegerile.

Aceste reactii vin dupa ce Le Pen a spus, la dezbaterea de miercurea trecuta cu Macron, ca Franta va fi condusa de o femeie dupa alegerile prezidentiale.

Franta va fi condusa "de mine sau de doamna (Angela, n.

"Realitatea este ca v-ati dus sa o vedeti pe doamna Merkel si ca ati fost sa-i cereti binecuvantarea, pentru ca nu intentionati sa faceti ceva fara acordul ei", l-a acuzat Le Pen pe Macron.

Emmanuel Macron "poarta speranta a milioane de francezi si a multor oameni din Germania, precum si a intregii Europe. A dus pana la capat o campanie proeuropeana curajoasa, reprezentativa pentru deschiderea catre lume si angajata in mod decisiv intr-o economie sociala de piata", a transmis Berlinul dupa aflarea rezultatelor alegerilor din Franta.

Macron urmeaza sa efectueze prima sa vizita in calitate de presedinte al Frantei la Berlin, unde se va intalni si va purta discutii cu Merkel. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro