Europarlamentarul Maria Grapini: "In momentul in care ai numit tehnocrati, ne indreptam spre dictatura"

In cadrul intalnirii care a avut loc in sala de conferinte a unui hotel din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin au fost prezenti presedinti de organizatii locale, dar si candidati la functiile de primari si consilieri locali din mai multe comune din Mehedinti.

acum 82 luni (7 Feb 2016)

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat duminica, la Drobeta Turnu Severin ca s-a simtit "jignita" atunci cand tinerii "au iesit in strada si au zis afara cu toata clasa politica". "M-am simtit jignita pentru ca eu am intrat in politica din revolta, nu din nevoia de a avea un loc de munca pentru ca eu am creat locuri de munca, eu am creat trei companii, cu sute de oameni.

In opinia sa, Romania a facut pasi inapoi prin instalarea acestui guvern de tehnocrati intrucat in dmocratie "Guvernul se instaleaza politic":

"Am spus-o si tinerilor care au iesit in strada si au schimbat in mod nedemocratic Guvernul: Romania a facut acum pasi inapoi pentru ca nu avem un guvern politic, intr-o democratie Guvernul se instaleaza politic, cineva isi asuma responsabilitatea guvernarii.

Aceasta situatie putea fi evitata, mai spune europarlamentarul Grapini, daca partidele parlamentare PSD, UNPR, ALDE si-ar fi asumat guvernarea si ar numit un alt premier in locul lui Victor Ponta.

In cadrul intalnirii care a avut loc in sala de conferinte a unui hotel din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin au fost prezenti presedinti de organizatii locale, dar si candidati la functiile de primari si consilieri locali din mai multe comune din Mehedinti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro