Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, despre elevii care au criticat-o pe Viorica Dancila: "Repetenti inraiti sau lingai didactici. Jalnic!"

Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, despre elevii care au criticat-o pe Viorica Dancila:

Iata ce scrie europarlamentarul Ioan Mircea Pascu pe contul sau de Facebook: ""Elevii", chipurile, indignati de declaratiile premierului, "protesteaza": "Premierul a spus, cu referire la atitudinea presedintelui fata de ea, ca "Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi". Printre victoriile pe care AEC le-a repurtat in doar cativa ani de la infiintare amintim reacodarea dreptului de vot in Consiliul de administratie pentru reprezentantul elevilor la nivel liceal (2015), obtinerea respectarii legii in privinta acordarii reducerii la transportul local in comun si a burselor scolare pentru elevii din municipiul Constanta (2015) si obtinerea acordarii de manuale scolare gratuite pentru toti elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Romania, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Constanta (2016).

acum 72 luni (30 Apr 2018)

Iata ce scrie europarlamentarul Ioan Mircea Pascu pe contul sau de Facebook:

""Elevii", chipurile, indignati de declaratiile premierului, "protesteaza":

"Premierul a spus, cu referire la atitudinea presedintelui fata de ea, ca "Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi". Elevii afirma ca aceste declaratii "promoveaza public atitudini care ne aduc aminte de vremurile de mult apuse".

Hai ca e tare, au trecut 29 de ani de la revolutie si "elevii" nu mai vor sa isi aduca aminte de "vremurile de mult apuse"!?

E vorba fie de repetenti inraitii, care mai sunt in scoala la varsta de ... 40 de ani, fie de niste lingai "didactici", care cred ca astfel fac pe plac Cotrocenilor, da' de i-o baga si pe ei in seama cineva de pe dealul respectiv ... Reactia elevilor

Constantin-Alexandru Manda, fondator si fost lider AEC, a iesit cu o opinie publica despre opinia batjocoritoare exprimata de un politician roman ajuns in Parlamentul European. Orice comentariu mi se pare de prisos, sincer. Domnule Pascu, daca ati fi cautat gaseati cu usurinta informatii despre modul in care a contribuit AEC in ultimii ani la schimbarea in bine a sistemului de invatamant, prin actiuni tintite la firul ierbii si la nivelul autoritatilor pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale elevilor.

Viorica Dancila a motivat neprezentarea ei la convocarea presedintelui Klaus Iohannis ca un gest de refuz al primirii unei pedepse pe care profesorul vrea s-o aplice unui elev.

Elevii au taxat vorbele premierului care amintesc de vremuri apuse in care sanctiunile erau inclusiv fizice. "Consideram extrem de grav faptul ca in anul 2018 seful guvernului promoveaza public atitudini care ne aduc aminte de vremurile de mult apuse. (2) din Statutul Elevului , fapt ce interzice din start orice comportament care poate aduce ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro