Europarlamentarul Claudian Frunzulica a plecat de la UNPR la PSD

Europarlamentarul Claudian Frunzulica a plecat de la UNPR la PSD

Totdeauna am considerat ca printr-o politica de stanga bazata pe democratie, libertate, egalitate si solidaritate, justitie si securitate sociala, pe modernizare si dezvoltare, prin implementarea de politici pentru cei multi, o tara poate progresa mai repede, atat in interesul tuturor cetatenilor sai cat si al adancirii integrarii europene", precizeaza Frunzulica intr-un comunicat citat de Agerpres.

acum 52 luni (28 Jun 2016)

Europarlamentarul Doru-Claudian Frunzulica a anuntat marti ca a parasit UNPR in favoarea PSD, motivul fiind legat de situatia din Uniune, creata in urma negocierilor cu PNL.

"In urma situatiei create in cadrul UNPR, constructie progresista de stanga, a negocierilor purtate pentru fuziunea prin absorbtie a partidului cu PNL, ca deputat european am luat hotararea sa raman membru al Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, alaturi de colegii mei din PSD si sa ma inscriu in acest partid, cel mai important partid politic din Romania. Totdeauna am considerat ca printr-o politica de stanga bazata pe democratie, libertate, egalitate si solidaritate, justitie si securitate sociala, pe modernizare si dezvoltare, prin implementarea de politici pentru cei multi, o tara poate progresa mai repede, atat in interesul tuturor cetatenilor sai cat si al adancirii integrarii europene", precizeaza Frunzulica intr-un comunicat citat de Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro