Europarlamentarii romani il sfideaza pe Ciolos si nu merg la intalnirea pe Brexit: Nu girez campania electorala in care se afla premierul

Europarlamentarii romani il sfideaza pe Ciolos si nu merg la intalnirea pe Brexit: Nu girez campania electorala in care se afla premierul

Doar 15 eurodeputati au confirmat, pana la ora transmiterii acestei stiri, participarea la intalnirea cu premierul Dacian Ciolos programata vineri, incepand cu ora 15.00, la Palatul Victoria, potrivit unor surse News.ro. Pentru Romania si cetatenii ei, UE ramane fara nicio indoiala cadrul dezvoltarii noastre vitioare si, intr-un moment ca acesta, este esential ca impreuna, printr-un dialog constant si deschis, sa putem contribui eficient la redefinirea proiectului european, pe care ni-l dorim mai puternic, mai unit, mai inclusiv si mai aproape de cetateni", se arata in invitatia transmisa de reprezentantii Executivului europarlamentarilor, obtinuta de News.ro.

acum 63 luni (8 Jul 2016)

Doar 15 eurodeputati au confirmat, pana la ora transmiterii acestei stiri, participarea la intalnirea cu premierul Dacian Ciolos programata vineri, incepand cu ora 15.00, la Palatul Victoria, potrivit unor surse News.ro.

Printre cei care nu vor participa la aceasta reuniune se numara Daciana Sarbu (PSD), Catalin Ivan (PSD), Viorica Dancila (PSD), Monica Macovei, Siegfried Muresan (PMP) sau Laurentiu Rebega.

"Nu ma duc la intalnirea cu Dacian Ciolos pentru ca premierul e deja intr-o campanie electorala pentru care eu n-am de gand sa girez", a declarat, pentru News.ro, social-democratul Catalin Ivan.

Potrivit unor surse News.ro, de la PNL vor participa doar patru europarlamentari: Marian Jean Marinescu, Theodor Stolojan, Daniel Buda si Mihai Turcanu. Siegfried Muresan are de asemenea alt program, desi la intalnirile anterioare cu premierul a participat si le considera binevenite.

"In general, merg la toate intalnirile pe care le organizeaza institutiile statului si la care sunt invitat.

"Uniunea Europeana este astazi la un moment de cotitura, rezultatul inregistrat la referendumul din 23 iunie, privind apartenenta Marii Britanii la UE adaugand noi provocari pentru viitorul proiectului European. Pentru Romania si cetatenii ei, UE ramane fara nicio indoiala cadrul dezvoltarii noastre vitioare si, intr-un moment ca acesta, este esential ca impreuna, printr-un dialog constant si deschis, sa putem contribui eficient la redefinirea proiectului european, pe care ni-l dorim mai puternic, mai unit, mai inclusiv si mai aproape de cetateni", se arata in invitatia transmisa de reprezentantii Executivului europarlamentarilor, obtinuta de News.ro. Precedentele au avut loc una la Bucuresti, iar cealalta la Bruxelles. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro