"Europa? Duca-se pe pustii". Care sunt ideile razlete ale extremistilor din UE

> acum alimentata de suferintele provocate de o interminabila criza economico-financiara, devenita acum criza de incredere absolut reala in capacitatea de crestere a "modelului european". - crearea unui Minister al Suveranitatii - restabilira principiului ca dreptul national are intaietate in fata celui european - reducerea contributiei Frantei la bugetul european in scopul de a obtine un sold zero - renegociere radicala a Tratatelor Europene in vederea recastigarii suveranitatii nationale pierdute - restabilirea pedepsei cu moartea sau a inchisorii pe viata - construirea a 40.000 de locuri noi in inchisori - ridicarea nivelului maxim de impozit pe venit la 46% - nationalizarea partiala a bancilor de depozite "atata timp cat va fi necesar pentru insanatosirea practicilor bancare" Acestea sunt dezideratele.

acum 88 luni (28 Jul 2015)

>

acum alimentata de suferintele provocate de o interminabila criza economico-financiara, devenita acum criza de incredere absolut reala in capacitatea de crestere a "modelului european". Exemplul Greciei este aici langa noi, cu suita de promisiuni electorale fabuloase, umaniste, muncitoresc-revolutionare ale Syriza, cele care au provocat criza cunoscuta si care au dus la situatia hilar-tragica ca liderul de extrema-stanga, in spatiul a cateva saptamani, sa abandoneze absolut complet platforma sa politica, cea cu care castigase alegerile, pentru a adopta masuri din zona conservatorismului specific dreptei traditionale.

Ar trebui sa ne intereseze deoarece, dupa experienta de odinioara cu C.V.Tudor, iata ca avem si noi un reprezentant intr-unul dintre aceste grupuri, tanarul si foarte promitatorul politician Laurentiu Rebega, de profesie inginer zootehnist, ales in Parlamentul European pe listele Partidului Conservator. Sosit in Parlamentul European cu o problema majora, caci, iata:

"Constantin Laurentiu Rebega este acuzat de procurorii DNA de folosirea influentei ori a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial. Europarlamentarul mai este acuzat de instigare la spalare de bani, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la uz de fals.

Potrivit ordonantei de efectuare a urmaririi penale, in luna decembrie 2014, in contextul organizarii unor evenimente agricole, suspectul Rebega Constantin-Laurentiu a primit, de la administratorul unei societati comerciale, printr-un intermediar, suma de 23.000 lei, folosindu-se de influenta pe care si-a manifestat-o ca vicepresedinte al unui partid politic, responsabil de Departamentul de Agricultura si Dezvoltare Rurala, influenta perceputa ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro