Eurodeputatii PSD strang semnaturi pentru a aduce Antena 3 la Bruxelles

Eurodeputatii PSD strang semnaturi pentru a aduce Antena 3 la Bruxelles

"Pesedistii lucreaza din greu la Bruxelles: ultima lor initiativa este introducerea Antenei 3 in grila de programe tv receptionate in birourile de la ??PE?. "Acolo, faptul ca o armata de partid, reprezentata de sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu, si de fidelii lui Victor Ponta din partid, o surpriza total neplacuta pentru mine este Sorin Moisa, fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, pe care il consideram profesionist, dar care a semat aceasta petitie.

acum 88 luni (16 Apr 2015)

"Pesedistii lucreaza din greu la Bruxelles: ultima lor initiativa este introducerea Antenei 3 in grila de programe tv receptionate in birourile de la ??PE?. Pesedistii nu mai suporta probabil sa fie departe de Antena 3, cand vin la Parlament, asa ca au semnat o petitie prin care cer sa-i vada zilnic pe Mircea Badea & co", scrie europarlamentarul Cristian Preda, pe pagina sa de Facebook.

Directorul Realitatea TV, Comsin Gusa, spune ca a fost suprins neplacut de Sorin Moisa, care a semant petitia dar si de Mircea Diaconu si Norica Nicolai. "Acolo, faptul ca o armata de partid, reprezentata de sotia lui Victor Ponta, Daciana Sarbu, si de fidelii lui Victor Ponta din partid, o surpriza total neplacuta pentru mine este Sorin Moisa, fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, pe care il consideram profesionist, dar care a semat aceasta petitie. Legat de aceasta armata am supriza neplacuta Sorin Moise, in tabara cealalta am surpriza neplacuta numita Mircea Diaconu si sigur putem intelege ca isi plateste o polita impotriva noastra, pentru cei care i-au sustinut campania, de la Antena 3. Si doamna Norica Nicolai de la PNL, despre care cei din PNL nu am vazut sa aiba reactie, care a semnat o petitie nu neaparat impotriva Realitatii, ci o petitie in care libertatea de exprimare este ingradita fara sa fie analizata daca au fost greseli sau nu. Eu ii invit pe toti cei care au semnat aceasta petitie sa isi faca un proces de constiinta si sa analizeze felul in care a evoluat in ultimii ani, Realitatea Tv, comparativ cu Antena 3", a spus Cosmin Gusa, la Realitatea TV. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro