EURO 2016: Nationala de fotbal a Romaniei a ajuns in Franta

Programul meciurilor din Grupa Romaniei de la Euro: 10 iunie: Franta - Romania 11 iunie: Albania - Elvetia 15 iunie: Romania - Elvetia 15 iunie: Franta - Albania 19 iunie: Elvetia - Franta 19 iunie: Romania - Albania Romania va debuta la aceasta editie a Campionatului European 2016 prima dupa o absenta de opt ani de zile contra tarii gazda Frant in seara zilei de 10 iunie de la ora 22.00 cand vor fi asteptati in tribunele arenei peste 80 de mii de oameni.

acum 59 luni (5 Jun 2016)

Nationala de fotbal a Romaniei a ajuns duminica la pranz in Franta la bordul unui avion charter dupa un zbor care a durat ceva mai mult de doua ore si jumatate.

Tricolorii au fost preluati de un autocar si au plecat direct la stabilimentul de cinci stele unde s-au odihnit pentru ca dumina seara sa efectueze prima sedinta de antrenament.

Florin Andone este unul dintre cei mai importanti oameni de atac ai Romaniei pentru Euro 2016, dar, ca si in cazul lui Denis Alibec, varful Cordobei se confrunta mai nou cu aceasta o problema de sanatate.

Bandajul varfului de 23 de ani este unul voluminos si va trebui schimbat inainte de meciul cu Franta. Lui Andone nu ii va fi permisa prezenta pe teren, in cazul in care nu va renunta la el si nu va trece la unul ca acela purtat de Denis Alibec, cel care a primit unda verde de la Pierluigi Collina.

"Avem si cateva probleme de sanatate si ma refer la doua cazuri speciale, Alibec si Andone. La sosirea noastra in Franta, medicul turneului si comisia medicala de la UEFA se vor pronunta in cazul celor doi jucatori", a precizat Anghel Iordanescu, la plecarea spre Franta.

Andone s-a accidentat vineri, la ultimul meci amical inainte de Campionatul European, 5-1 cu Georgia, iar sambata dimineata s-a aflat si verdictul oficial, dupa investigatia medicala suferita imediat dupa joc, la Spitalul Militar.

Atacantul de la Cordoba a suferit o fractura la degetul inelar al mainii drepte, o accidentare similara cu cea a lui Alibec, din urma cu mai mult de o luna si din cauza careia a fost in pericol chiar prezenta varfului campioanei Romaniei in lotul pentru Campionatul European.

Programul meciurilor din Grupa Romaniei de la Euro:

10 iunie: Franta - Romania 11 iunie: Albania - Elvetia

15 iunie: Romania - Elvetia 15 iunie: Franta - Albania

19 iunie: Elvetia - Franta 19 iunie: Romania - Albania

Romania va debuta la aceasta editie a Campionatului European 2... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro