Eugen Tomac: In campania Elenei Udrea, PMP nu va impanzi toate strazile cu imaginea candidatului

Eugen Tomac: In campania Elenei Udrea, PMP nu va impanzi toate strazile cu imaginea candidatului

''Aceasta campanie va fi cu mult diferita fata de celelalte pentru ca avem deja milioane de cetateni care folosesc zi de zi internetul. Vom avea o campanie decenta din acest punct de vedere, pentru ca pe noi ne intereseaza sa ajungem direct catre cetatean si sa ii prezentam exact pozitia si oferta politica pe care doamna Udrea o are pentru romani'', a adaugat vicepresedintele PMP, Eugen Tomac.

acum 66 luni (25 Sep 2014)

''Aceasta campanie va fi cu mult diferita fata de celelalte pentru ca avem deja milioane de cetateni care folosesc zi de zi internetul. Candidatul nostru este cel mai vizibil candidat pe internet si, din punctul acesta de vedere, ne vom concentra foarte mult pentru ca vrem sa aducem foarte multi tineri la vot (...).

Pe de alta parte, Eugen Tomac a declarat ca Elena Udrea va participa si la intalniri cu cetatenii, in campania electorala, subliniind ca atuul principal, al candidatului PMP la alegerile prezidentiale, este popularitatea, in comparatie cu cea a lui Victor Ponta. Sigur ca vom avea si o campanie clasica, asa cum se poarta, dar nu vom impanzi toate strazile si localitatile din aceasta tara cu imaginea candidatului nostru pentru ca are o notorietate de aproape 100% in intreaga tara. Vom avea o campanie decenta din acest punct de vedere, pentru ca pe noi ne intereseaza sa ajungem direct catre cetatean si sa ii prezentam exact pozitia si oferta politica pe care doamna Udrea o are pentru romani'', a adaugat vicepresedintele PMP, Eugen Tomac. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro