Eugen Tomac: "Atacul de la Nisa este dovada clara ca lupta impotriva terorismului trebuie continuata cu fermitate"

Eugen Tomac:

Atentatul terorist de la Nisa de joi seara, cand un franco-tunisian a intrat in plin cu un camion in multime si a deschis focul inainte de a fi neutralizat de politie, s-a soldat cu peste 80 de morti si zeci de raniti.

acum 46 luni (15 Jul 2016)

Atacul terorist de la Nisa este dovada clara ca lupta impotriva terorismului trebuie continuata cu fermitate si ca Europa trebuie sa fie mai unita ca niciodata, considera presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac.

"PMP isi exprima profundul regret fata de tragedia petrecuta noaptea trecuta la Nisa (Franta), soldata cu 84 de persoane decedate pana la aceasta ora si peste 100 de raniti. Ne rugam pentru sanatatea celor peste 100 de raniti, printre care se afla si doi romani, si le dorim sa aiba puterea de a trece cu bine peste aceasta tragedie. Atacul terorist de noaptea trecuta este dovada clara ca lupta impotriva terorismului trebuie continuata cu fermitate si ca Europa trebuie sa fie mai unita ca niciodata", a spus Tomac, potrivit unui comunicat de presa remis, vineri, Agerpres.

Atentatul terorist de la Nisa de joi seara, cand un franco-tunisian a intrat in plin cu un camion in multime si a deschis focul inainte de a fi neutralizat de politie, s-a soldat cu peste 80 de morti si zeci de raniti. Citeste si:

+ATACUL sangeros de la ISTANBUL a facut 41 de VICTIME. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro