Eugen Teodorovici, precizari dupa ce a fost demis de Mihai Tudose: "Decizia apartine cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in Romania"

Eugen Teodorovici, precizari dupa ce a fost demis de Mihai Tudose:

"Nu tineam neaparat sa am un punct de vedere, cu atat mai putin o reactie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din functia de consilier onorific al domniei sale. "Nu cred ca este cineva atat de naiv incat sa creada ca motivul demiterii mele a fost altul decat acela al exprimarii in mod public a unui punct de vedere logic si de bun simt (de altfel un punct de vedere impartasit dar nu si asumat de multi dintre cei aflati temporar in functii cheie!);

acum 84 luni (22 Jul 2017)

"Nu tineam neaparat sa am un punct de vedere, cu atat mai putin o reactie la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din functia de consilier onorific al domniei sale. In schimb, au fost foarte multi oameni care m-au intrebat si s-au intrebat in spatiul public de ce o astfel de decizie si mai ales cui apartine? Ma asteptam la o astfel de decizie inca de la numirea mea in aceasta functie, pentru ca am stiut intotdeauna ca acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume si mai ales de a actiona, nu este ceea ce accepta si promoveaza o mare parte din clasa politica actuala... Cu siguranta cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in Romania, de la economie la justitie, de la sanatate la sistemul social si educatie, de la industrie la agricultura etc., luand decizii, din pacate, in consecinta!", a scris sambata Teodorovici pe pagina de Facebook.

"Nu cred ca este cineva atat de naiv incat sa creada ca motivul demiterii mele a fost altul decat acela al exprimarii in mod public a unui punct de vedere logic si de bun simt (de altfel un punct de vedere impartasit dar nu si asumat de multi dintre cei aflati temporar in functii cheie!); un punct de vedere despre modul in care se poate si trebuie utilizati banii publici in mod legal, eficient, transparent si mai ales pentru nevoile reale si, exclusiv, in interesul romanilor.

Eugen Teodorovici a fost demis, vineri, 14 iulie, din functia de consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, motivul invocat fiind acela ca social-democratul nu a respectat "disciplina comunicarii" de la nivelul Executivului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro