Esec al BNR pe frontul "darii in plata"

Esec al BNR pe frontul

Sustinatorii clientilor au avut castig de cauza Dupa mai multe sesiuni de amanare a dezbaterilor parlamentare asupra legii "darii in plata", pentru ca bancherii nu au ajuns la un punct de vedere comun, in fine, ieri, au avut loc audierile din Comisia Buget - Finante de la Senat.

acum 96 luni (17 Feb 2016)

Sustinatorii clientilor au avut castig de cauza

Dupa mai multe sesiuni de amanare a dezbaterilor parlamentare asupra legii "darii in plata", pentru ca bancherii nu au ajuns la un punct de vedere comun, in fine, ieri, au avut loc audierile din Comisia Buget - Finante de la Senat. Banca Nationala trebuia sa fie un purtator de cuvant al bancilor, dar si un mediator intre acestia si clienti. Pozitia BNR, exprimata inca de vinerea trecuta, s-a dovedit insa a fi aceeasi cu a bancilor, afisata cu mai bine de o luna in urma, odata cu primele dezbateri pe marginea legii.

Considerate propuneri nefezabile, de catre sustinatorii clientilor, dar si de parlamentari, punctele sustinute de BNR nu au avut castig de cauza.

Propunerile BNR de amendare a legii "darii in plata", au vizat plafonarea creditelor care intra sub incidenta legii la un nivel de 150.000 de euro. Citeste si:

+UN SECOL DE LA MARELE JAF.

+O asistenta medicala din Romania a dus de nas europarlamentari si lideri NATO. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro