Eroul protestelor de la Ploiesti. In carje kilometri intregi, pentru schimbare: "Am mers din centru pana la nord"

Eroul protestelor de la Ploiesti. In carje kilometri intregi, pentru schimbare:

Intr-un picior, ajutat din cand in cand de prietenii cu care a venit la protest, Olimpius Pirvulescu nu s-a lasat, convins fiind ca efortul sau va fi rasplatit in cee din urma.

acum 88 luni (3 Feb 2017)

Intr-un picior, ajutat din cand in cand de prietenii cu care a venit la protest, Olimpius Pirvulescu nu s-a lasat, convins fiind ca efortul sau va fi rasplatit in cee din urma. Protesteaza pentru ca fetita sa, care acum are doar cinci ani, sa creasca intr-o tara libera, spune Olimpius, care, peste noapte a devenit eroul Ploiestiului, arpeciat de miile de oameni care au iesit, joi seara, in strada. Avea dor 20 de ani atunci si o viata inainte, insa la spital a ajuns mult prea tarziu, astfel ca medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul.

Acum are 42 de ani, este casatorit si are o fetita. Joi seara a participat la mars insotit doar de Dana, sotia sa. Cei doi au vrut sa se asigure ca evenimentul este unul sigur, fara violenta, pentru a-si putea aduce si fetita la manifestatie. Pentru fetita mea am iesit in strada in primul rand pentru ca vreau sa creasca intr-o tara libera. Voi veni si in seara asta la Ploiesti si de data aceasta imi voi aduce si fetita", spune Olimpius.

Acesta a transmis un mesaj ploiestenilor sa iasa in centrul orasului si sa-si arate nemultumirea, daca asta simt.

Joi seara, in centrul municipiului Ploiesti au protestat peste 4.000 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro