Eroarea in care sunt induse femeile care se epileaza definitiv

Eroarea in care sunt induse femeile care se epileaza definitiv

Visul oricarei femei este sa scape definitiv de parul nedorit de pe corp. In ceea ce priveste sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele cu tehnologia Alexandrite sunt gold standardul in intreaga lume datorita lungimii de unda de 755 nm care livreaza la nivelul radacinii firului de par un nivel de energie incomparabil cu alte tehnologii. Fiecare regiune a corpului dispune de un ciclu specific de crestere a firelor de par, iar grosimea si culoarea firului de par difera, de asemenea. Procedeul de epilare cu laser este o metoda non-invaziva, dar pot aparea reactii adverse de tipul edem, roseata, care de obicei cedeaza in cateva ore, sau complicatii precum arsuri ale pielii in cazul echipamentului mai putin performant sau a lipsei de pregatire a operatorului.

acum 89 luni (15 Dec 2016)

Visul oricarei femei este sa scape definitiv de parul nedorit de pe corp. Dr. Andrei Martin, chirurg plastician si director medical al Clinicilor Medispa, ne-a explicat cum putem scapa de parul nedorit si cat de sigura pentru sanatate este epilarea definitiva. Lumina intens pulsata transporta o cantitate mare de energie la nivelul unei tinte, respectiv pigmentul firului de par, iar acesta este distrus.

In ceea ce priveste sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele cu tehnologia Alexandrite sunt gold standardul in intreaga lume datorita lungimii de unda de 755 nm care livreaza la nivelul radacinii firului de par un nivel de energie incomparabil cu alte tehnologii. Comparativ cu epilarea IPL, laserul Alexandrite are rezultate si in cazul firelor de par mai subtiri si putin pigmentate asa cum sunt cele de la nivel facial

Este una mai buna decat cealalta? Asta nu inseamna ca epilarea IPL nu este deloc eficienta sau ca epilarea-laser are o eficienta de 100%, dar studiile clinice arata o superioritate neta in favoarea epilarii-laser. La acestea se adauga tehnologia superioara a sistemelor de racire a pielii pentru platformele laser, care cresc profilul de siguranta a tratamentelor.

Durata unei sedinte este determinata de suprafata tratata, intre 10 minute si o ora.

Parul creste in mai multe etape (anagen, catagen si telogen), iar radiatia luminoasa afecteaza doar foliculii aflati in faza de crestere activa, asadar sunt necesare mai multe sedinte pentru a distruge firele de par aflate in toate stadiile de crestere.

De cate sedinte este nevoie pentru a scapa de parul nedorit?

Numarul de sesiuni depinde de diversi parametri individuali precum varsta, greutatea, sexul pacientului, statusul hormonal, eventualele tratamente medicamentoase, zona corpului care urmeaza a fi tratata. Fiecare regiune a corpului disp... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro