Episodul 4 din noul sezon "Game of Thrones" a aparut online: hackerii l-au publicat inainte de premiera HBO

Episodul 4 din noul sezon

La inceputul acestei saptamani, hackerii au atacat si au reusit sa treaca de masurile de securitate ale serverelor folosite de HBO, reusind sa copieze 1,5 TB de date de pe serverele companiei.

acum 42 luni (4 Aug 2017)

La inceputul acestei saptamani, hackerii au atacat si au reusit sa treaca de masurile de securitate ale serverelor folosite de HBO, reusind sa copieze 1,5 TB de date de pe serverele companiei. Initial, hackerii au dezvaluit scenariul urmatorului episod din "Game of Thrones", insa astazi episodul patru din sezonul sapte, intitulat "The Spoils of War", a aparut pe platforma Reddit. Desi intr-un format de o calitate scazuta, The Verge scrie ca este autentic, fiind marcat cu mesajul "doar pentru vizualizarea interna".

Mai mult, varianta aparuta este cea extinsa, de peste o ora, episodul 4 care urmeaza sa fie difuzat duminica (04.00 dimineata) si luni (20.30) de HBO avand doar 50 de minute si fiind, totodata, cel mai scurt din istoria serialului. In 2015, hackerii au pus mana pe primele patru episoade din sezonul 5 "Game of Thrones", inainte ca acestea sa fie lansate oficial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro