EPISOD ULUITOR petrecut in timpul meciului Franta - Romania. Atacantul Denis Alibec s-ar fi dus sa FUMEZE, in timpul reprizei a doua

EPISOD ULUITOR petrecut in timpul meciului Franta - Romania. Atacantul Denis Alibec s-ar fi dus sa FUMEZE, in timpul reprizei a doua

Denis Alibec, atacantul echipei nationale, s-ar fi dus la vestiare, ca sa fumeze, in timp ce arbitrul se pregatea sa fluiere startul reprizei a doua a partidei Franta - Romania. Conform jurnalistilor de la "Gazeta Sporturilor", Denis Alibec ar fi fost protagonistul unui episod naucitor, ce s-ar fi petrecut la pauza partidei dintre Franta si Romania, cu putin timp inainte de startul reprizei a doua.

acum 50 luni (14 Jun 2016)

Denis Alibec, atacantul echipei nationale, s-ar fi dus la vestiare, ca sa fumeze, in timp ce arbitrul se pregatea sa fluiere startul reprizei a doua a partidei Franta - Romania.

Conform jurnalistilor de la "Gazeta Sporturilor", Denis Alibec ar fi fost protagonistul unui episod naucitor, ce s-ar fi petrecut la pauza partidei dintre Franta si Romania, cu putin timp inainte de startul reprizei a doua. Anghel Iordanescu le-a spus secunzilor sa-l trimita pe Alibec la incalzire, dar atacantul era de negasit, chiar daca repriza a doua incepuse. Anghel Iordanescu a aflat dupa meci despre preocuparea pe care o avea jucatorul constantean, dar a decis sa nu-l excluda din lot, pentru a nu agita apele. "M-am incalzit la pauza, normal, si apoi m-am dus la vestiar ca sa schimb ghetele. Nu m-am certat cu nimeni, nu se pune problema de asa ceva. Nu stiu cine ar arunca astfel de informatii, doar ca sa imi faca rau. Repet, nu am facut asa ceva, nu inteleg cine imi vrea raul, dar eu voi raspunde pe teren. N-am timp de certuri, sunt la Euro 2016 si vreau sa ajut Romania sa ajunga din nou in fazele superioare. Sper sa am sansa sa joc mai mult, dar asta decide doar selectionerul", a spus Alibec pentru gsp.ro. Citeste si:

+Razboi total la Marsilia intre englezi, francezi si rusi.

+Infractorul Dragnea a spus-o pe sleau: Daca nu ne lasati sa furam, blocam ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro