Episod alarmant in fotbalul din Italia. Cel mai important jucator al lui Napoli SE TRANSFERA la rivali: "S-ar trada pe sine. Si-a declarat dragostea pentru echipa noastra"

Episod alarmant in fotbalul din Italia. Cel mai important jucator al lui Napoli SE TRANSFERA la rivali:

#Higuain pic.twitter.com/YHqvoITYyS — Matteo Pedrosi (@MatteoPedrosi) July 23, 2016 Acum, Higuain va semna un acord pe patru ani cu "Batrana Doamna" si va avea un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon.

acum 76 luni (23 Jul 2016)

Napoli va fi tradata, dupa ce Gonzalo Higuain, cel mai important jucator al echipei, este foarte aproape de a se transfera la Juventus Torino. Varful argentinian a efectuat deja vizita medicala pentru campioana Italiei, anunta "Gazzetta dello Sport"

Starul formatiei napoletane a starnit un adevarat scandal. Potrivit sursei citate, transferul lui Higuain la Juve va fi anuntat in cursul zilei de astazi. Torinezii vor plati pentru atacant in urmatorii doi ani suma de 94,7 milioane de euro clubului Napoli, ceea ce reprezinta clauza de reziliere a contractului pe care Gonzalo il are cu trupa din sudul Italiei. Presedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat chiar zilele trecute ca "Higuain s-ar trada pe sine daca ar pleca la Juventus dupa ce si-a declarat dragostea pentru Napoli". #Higuain pic.twitter.com/YHqvoITYyS — Matteo Pedrosi (@MatteoPedrosi) July 23, 2016

Acum, Higuain va semna un acord pe patru ani cu "Batrana Doamna" si va avea un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon. Argentinianul a fost in sezonul trecut golgheterul Italiei, cu 36 de reusite. Higuain mai are doi ani de contract cu Napoli, dar a refuzat recent propunerea de prelungire a intelegerii, fiind nemultumit de salariul oferit. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro