Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla: "Sfantul Parinte nu exclude o vizita in Romania"

Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla:

Dupa ce a transmis obisnuitul mesaj de sarbatorile de iarna, episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla a afirmat, zilele acestea, la o conferinta de presa in Cluj, ca Papa Francisc ar putea vizita Romania.

acum 63 luni (20 Dec 2017)

Dupa ce a transmis obisnuitul mesaj de sarbatorile de iarna, episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla a afirmat, zilele acestea, la o conferinta de presa in Cluj, ca Papa Francisc ar putea vizita Romania. "Dimpotriva, s-ar bucura sa poata veni pe pamantul romanesc, dar, mai sigur, aceasta vizita va avea loc in anul 2019", se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al Episcopiei.

Prelatul greco-catolic a mai afirmat ca atunci cand Papa isi va anunta vizita in Romania va adresa o invitatie pentru ca seful Bisericii Catolice sa poposeasca si la Cluj. Eu va pot spune ca, din tot sufletul as dori sa vina la Cluj si as indrazni sa spun mai mult, as dori sa vina sa binecuvinteze catedrala noastra in constructie din Piata Cipariu, si, de asemenea, aici sa putem face o frumoasa slujba si beatificarea Episcopului Iuliu Hossu, primul purpurat al Neamului Romanesc, dar, desigur, inca suntem la nivel de idealuri, de vise", a declarat Florentin Crihalmeanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro