EPIDEMIA DE EBOLA. Un caz suspect a fost descoperit in Suedia

EPIDEMIA DE EBOLA. Un caz suspect a fost descoperit in Suedia

Un "caz suspect" de Ebola a fost descoperit duminica la Stockholm, a anuntat un responsabil din capitala suedeza, potrivit Agerpres. Potrivit ultimului bilant din 26 august, facut public de OMS, virusul Ebola a facut 1.552 de morti din 3.069 de cazuri inregistrate: 694 in Liberia, 430 in Guineea, 422 in Sierra Leone si 6 in Nigeria.

acum 118 luni (1 Sep 2014)

Un "caz suspect" de Ebola a fost descoperit duminica la Stockholm, a anuntat un responsabil din capitala suedeza, potrivit Agerpres.

Potrivit presei din Suedia, posibila victima este un barbat tanar, a carui identitate nu a fost insa divulgata, care a prezentat simptomele specifice bolii: febra ridicata si dureri de stomac. Barbatul s-a prezentat la o clinica locala, apoi a fost transferat la Spitalul Universitar Karolinska, scrie Wall Street Journal.

Cu toate acestea, un specialist in probleme de sanatate pentru regiunea Stockholm, a subliniat ca riscul unei epidemii de Ebola in Suedia ramane "foarte scazut".

Potrivit ultimului bilant din 26 august, facut public de OMS, virusul Ebola a facut 1.552 de morti din 3.069 de cazuri inregistrate: 694 in Liberia, 430 in Guineea, 422 in Sierra Leone si 6 in Nigeria. este vorba despre un preot spaniol, care a decedat in Spania, dupa ce a fost repatriat din Liberia, tara unde a contractat virusul. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro